WorkBook (ERP-system) - CapWorks

Vi er WorkBook’s repræsentant i Danmark


ERP-systemet til virksomheden der lever af at sælge timer


Med systemet
 kan du sammenholde informationer på tværs af din virksomhed og på den måde skabe et unikt styringsværktøj. Du kan læse informationer om dine kunder på en helt ny måde og optimere brugen af dine inhouse kompetencer.

I WorkBook får du det ønskede overblik over dine projekter og ressourcer på tværs af organisationen – uanset om det er på virksomheds- eller teamniveau.

Med ét stort system istedet for flere små, sparer du tid og penge og du minimerer risikoen for menneskelige og systemmæssige fejl.

WorkBook er et komplekst, men intuitivt styringsværktøj som spænder over nedenstående.

Siden 2011 har CapWorks fokuseret på at servicere virksomheder som bruger WorkBook. Vi kan derfor tilbyde en kombineret WorkBook startpakke som inkluderer opsætning, træning og integration til Jeres eventuelle eksisterende systemer.

Vi klarer med andre ord installation, setup, brugertræning og evt integrationer op mod jeres egne systemer.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Din anvendelse af WorkBook

I denne video kan du høre, hvordan du kan anvende WorkBook til at optimere dine forretningsgange.

Lars Bergstrøm har ansvaret for implementering af WorkBook hos vores kunder, og for at sige det pænt, så ved han alt om WorkBook.

Lars sidder blandt andet med i Delteks test- og udviklingsgruppe for WorkBook.

Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan strømline din virksomhed med WorkBook, så har vi også lavet et blogindlæg, hvor vi går lidt mere end i dybden med anvendelsesmulighederne.

Du kan læse indlægget her.

 

Funktioner i WorkBook

Z

CRM og pipelinestyring

Med Workbook får du et samlet CRM-system til styring af projekter, ressourcer og pipeline. Du får et intuitivt værktøj, som kan bruges lokalt og globalt.

Z

Projekt- og ressourcestyring

Styring af planlægnings-, organisering-, motivering- og kontrollerende ressourcer, er et spørgsmål om de rette softwaresystemer. Med WorkBook kan du oven i købet kontrollere projektudgifter og være sikker på aldrig at overse en deadline.

Z

Finance- og bogholderistyring

Med Finance & Accounting-modulet har du et fuldt integreret system, som tager dig fra new buiss til projekter og ressourcer og til slut inkluderer udgifter – på tværs af organisation- og eventuelt landegrænser.

Z

Integrationer

Vi kan integrere dine eksterne løsninger til WorkBook. Det kan være løn-, budget- eller business-intelligenceværktøjer, scanning og tolkning af indgående fakturaer, afsendelse af fakturaer via nemHandel, m.v.

Z

Kreditor- og udlægsworkflow

Hold styr på kreditorer og udlæg ét sted, og undgå fejl eller tabte informationer.

Z

Tids- og fraværsregistrering

Enkelt og intuitivt system til fakturering og lønbogholderi.

Anbefalede artikler

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook

Er du interesseret i, hvordan WorkBook kan strømline din virksomhed, så har vi i denne artikel samlet fem måder hvorpå, WorkBook kan gøre din virksomhed mere effektiv, smart og tidssvarende.                                

Øg din virksomheds effektivitet og rentabilitet med WorkBook

Når arbejdsgange, initiativer og projekter strømlines, vil dine medarbejdere automatisk levere et bedre produkt. Et produkt der holder kunden glad og i sidste ende bidrager til tallet på bundlinjen. I indlægget præsenterer vi otte måder, hvorpå du kan øge din virksomheds rentabilitet ved brug af WorkBook.

Digitalisering af din økonomiafdeling

I denne artikel bidrager vi med vores refleksioner omkring, hvordan vi ser økonomiafdelingen ændre sig på baggrund af den digitale transformation.

Nogle tendenser er jordnære og tager udgangspunkt i mindre virksomheders processer, mens andre er mere relevante for den store virksomhed.

Ring for uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde.

Vores IT-team tager udgangspunkt i virksomhedens behov systemuafhængigt og integrerbart.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: