WorkBook – ERP-systemet til dig, der lever af at sælge timer

WorkBook: Vi er implementeringspartner og kompetencecenter


WorkBook: Til virksomheden der lever af at sælge timer

Med WorkBook kan du sammenholde informationer på tværs af din virksomhed og på den måde skabe et unikt styringsværktøj. Du kan læse informationer om dine kunder på en helt ny måde og optimere brugen af dine inhouse kompetencer.

Du får det ønskede overblik over dine projekter og ressourcer på tværs af organisationen – uanset om det er på virksomheds- eller teamniveau. Med ét stort system istedet for flere små, sparer du tid og penge og du minimerer risikoen for menneskelige og systemmæssige fejl.

 

Benytter din virksomhed allerede WorkBook?

Hvis din virksomhed allerede benytter WorkBook, men gerne vil have endnu mere ud af systemet, så læs på denne side, om hvordan vi kan hjælpe dig til at optimere.

 

Vi hjælper med implementering, support og bogføring

Siden 2011 har CapWorks fokuseret på at servicere virksomheder som bruger WorkBook. Vi kan derfor tilbyde en kombineret WorkBook startpakke som inkluderer installation, opsætning, brugertræning og integration til jeres eventuelle eksisterende systemer.

Prisen for implementering afhænger af kompleksiteten af jeres virksomhed. Du kan også kontakte os her, og få et overslag på implementeringsprisen.

Hos CapWorks kan vi også varetage bogføringen i systemet for dig, såfremt du ikke ønsker at bruge tid på dette. Grundet vores store kendskab til systemet, kender vi hver enkelt lille funktion og kringelkrog af systemet, og kan derfor nemt og hurtigt varetage bogføringen, til en fast lav timepris. Du kan læse mere om vores priser her.

Og har du brug for support, så skriv til support@capworks.eu. Her kan vi besvare dine WorkBook relaterede spørgsmål.

 

 

 

WorkBook - tejn

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Hvorfor vælge WorkBook?

Hør René Præstholm, VP of Global Agency Solutions, Deltek, forklare, hvorfor 85 procent af alle danske reklamebureauer bruger WorkBook.

Med systemet kan du gøre din projektstyring endnu skarpere, så dit bureau i sidste ende bliver en effektiv og velsmurt projektmaskine, der vil spare dig for megen tabt arbejdsfortjeneste samt frigive tid til det kreative arbejde.

 

Funktioner/moduler i WorkBook

Z

CRM og pipelinestyring

Du får et samlet CRM-system til styring af projekter, ressourcer og pipeline. Du får et intuitivt værktøj, som kan bruges lokalt og globalt.
Z

Projekt- og ressourcestyring

Styring af planlægnings-, organisering-, motivering- og kontrollerende ressourcer, er et spørgsmål om de rette softwaresystemer. Med WorkBook kan du oven i købet kontrollere projektudgifter og være sikker på aldrig at overse en deadline.
Z

Finance- og bogholderistyring

Med Finance & Accounting-modulet har du et fuldt integreret system, som tager dig fra new buiss til projekter og ressourcer og til slut inkluderer udgifter – på tværs af organisation- og eventuelt landegrænser.
Z

Integrationer

Vi kan integrere dine eksterne løsninger til WorkBook. Det kan være løn-, budget- eller business-intelligenceværktøjer, scanning og tolkning af indgående fakturaer, afsendelse af fakturaer via nemHandel, m.v.
Z

Kreditor- og udlægsworkflow

Hold styr på kreditorer og udlæg ét sted, og undgå fejl eller tabte informationer.
Z

Tids- og fraværsregistrering

Enkelt og intuitivt system til fakturering og lønbogholderi.

Lønsystem til WorkBook

Lønsystemet Gratisal er det eneste i Danmark, der kan integreres med WorkBook.

Samtidig er det Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. Systemet kan skræddersys efter lige netop din virksomheds behov, og den unikke prisstruktur giver dig mulighed for at vælge mellem fire pakker, hvor du kan til- og fravælge moduler, som det passer dig.

Hvis du ønsker intergrationsmuligheder til WorkBook og automatisering af dine lønadministrative processer, skal du opgradere til bruge bronzepakken, der koster 5 kr. pr. lønseddel. Derudover er det også muligt, såfremt du har freelancere tilknyttet virksomheden at håndtere rapportering af B-indkomst honorarer på en nem og fleksibel måde. Du kan læse mere om Gratisal via linket her.

Brug for andre integrationer?

Har du brug for andre integrationer?

Med disse kan du optimere din anvendelse af WorkBook betydeligt og koble proofingværktøjer, firmakortløsninger og meget mere op til WorkBook.

ConceptShare kan blandt andet tilgås via WorkBook. Her kan I dele jeres kreative indhold med kunden, hvor denne har mulighed for at kommentere og ”highlighte” de elementer som ønskes ændret. Læs mere om ConceptShare her.

Du kan også læse mere om dine integrationsmuligheder her.

Priser

Når du anvender WorkBook betaler du får brugerlicenser. Her kan du vælge mellem to typer af disse.

Basis: Starter v. 127 kr. pr. måned
– Brugere med denne licenstype har adgang til opgavelister, timesedler og en generel læseadgang til kunde- og joboplysninger.

Avanceret: Starter v. 167 kr. pr. måned
– Brugere med denne licenstype har adgang til alle de tilvalgte funktioner i din plan. Det er muligt at ændre adgangsrollen, så kun specifikke funktioner vises.

Referencer

Det er ikke uden grund at WorkBook er et af de mest anvendte projektstyringsværktøjer.

Vi har samlet historier fra nogle af de virksomheder, der benytter sig af det, så du kan høre fra brugerne selv om hvad systemet har gjort for dém.

Vi præsenterer testimonials fra musik-, mode- og filmmediet Soundvenue, reklamebureauet Ogilvy APAC, det globale bureau We Are Social, PR- og marketingbureauet Veritas Communications og det globale digitale bureau TMP Worldwide her.

Anbefalede artikler

Sådan gør du dit bureau til en effektiv projektmaskine (Klumme hos Dansk Markedsføring)

Hvordan optimerer et bureau projektstyringen, så der er mere plads i budgettet til det kreative arbejde? Det kommer Frants Moraitis fra Capworks med et bud på i denne klumme.

Implementering af WorkBook m. Soundvenue

I denne artikel sætter vi fokus på de erfaringer Soundvenue har gjort sig, i deres anvendelse af ERP-systemet WorkBook. Erfaringerne vil spænde fra det første møde med systemet til implementering af dette.

Styrk din projektstyring med WorkBook

Projektstyring kan være en svær disciplin, og der er nok at se til som projektleder. Du er ansvarlig for, at alle ender går op, så opgaver bliver løst tilfredsstillende for dine kunder. Hvordan holder du overblik og imødekommer kundens behov for sparring?

Intern tidsstyring: Til gavn for ansatte, ledelse og bundlinje

Med intern tidsstyring kan effektiviteten på arbejdspladsen øges, og ressourcer kan blive brugt mest hensigtsmæssigt. Læs vores bud på hvordan!

Projekt- og ressourcestyring – Hold overblik, og undgå uforudsete flaskehalse

Med projekt- og ressourcestyring kan du sørge for, at alle ressourcer udnyttes optimalt, og bemandingen altid er korrekt.

Udlægshåndtering: Hold styr på dine medarbejderes udlæg

Udlægshåndtering kan nemt og hurtigt bogføres med de rette værktøjer og systemer. Her kan du undgå samtidig fejl og lang tilbagebetalingstid.

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: