WorkBook – ERP-systemet til dig, der lever af at sælge timer

Vi er WorkBook implementeringspartner og kompetencecenter


WorkBook: Til virksomheden der lever af at sælge timer

Med WorkBook kan du sammenholde informationer på tværs af din virksomhed og på den måde skabe et unikt styringsværktøj. Du kan læse informationer om dine kunder på en helt ny måde og optimere brugen af dine inhouse kompetencer.

I WorkBook får du det ønskede overblik over dine projekter og ressourcer på tværs af organisationen – uanset om det er på virksomheds- eller teamniveau. Med ét stort system istedet for flere små, sparer du tid og penge og du minimerer risikoen for menneskelige og systemmæssige fejl.

 

Vi hjælper med implementering, support og bogføring

Siden 2011 har CapWorks fokuseret på at servicere virksomheder som bruger WorkBook. Vi kan derfor tilbyde en kombineret WorkBook startpakke som inkluderer installation, opsætning, brugertræning og integration til jeres eventuelle eksisterende systemer.

Prisen for implementering afhænger af kompleksiteten af jeres virksomhed. Du kan også kontakte os her, og få et overslag på implementeringsprisen.

Hos CapWorks kan vi også varetage bogføringen i systemet for dig, såfremt du ikke ønsker at bruge tid på dette. Grundet vores store kendskab til WorkBook, kender vi hver enkelt lille funktion og kringelkrog af systemet, og kan derfor nemt og hurtigt varetage bogføringen, til en fast lav timepris. Du kan læse mere om vores priser her.

Og har du brug for support, så skriv til support@capworks.eu. Her kan vi besvare dine WorkBook relaterede spørgsmål.

 

 

Lars Bergstrøm - WorkBook

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Hvorfor vælge WorkBook?

Hør René Præstholm, VP of Global Agency Solutions, Deltek, forklare, hvorfor 85 procent af alle danske reklamebureauer bruger WorkBook.

Med WorkBook kan du gøre din projektstyring endnu skarpere, så dit bureau i sidste ende bliver en effektiv og velsmurt projektmaskine, der vil spare dig for megen tabt arbejdsfortjeneste samt frigive tid til det kreative arbejde.

 

Din anvendelse af WorkBook

I denne video kan du høre, hvordan du kan anvende WorkBook til at optimere dine forretningsgange.

Lars Bergstrøm har ansvaret for implementering af WorkBook hos vores kunder, og for at sige det pænt, så ved han alt om WorkBook. Lars sidder blandt andet med i Delteks test- og udviklingsgruppe for WorkBook.

Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan strømline din virksomhed med WorkBook, så har vi også lavet et blogindlæg, hvor vi går lidt mere end i dybden med anvendelsesmulighederne.

Du kan læse indlægget her.

WorkBook - Deltek Partner

Funktioner i WorkBook

Z

CRM og pipelinestyring

Med Workbook får du et samlet CRM-system til styring af projekter, ressourcer og pipeline. Du får et intuitivt værktøj, som kan bruges lokalt og globalt.

Z

Projekt- og ressourcestyring

Styring af planlægnings-, organisering-, motivering- og kontrollerende ressourcer, er et spørgsmål om de rette softwaresystemer. Med WorkBook kan du oven i købet kontrollere projektudgifter og være sikker på aldrig at overse en deadline.

Z

Finance- og bogholderistyring

Med Finance & Accounting-modulet har du et fuldt integreret system, som tager dig fra new buiss til projekter og ressourcer og til slut inkluderer udgifter – på tværs af organisation- og eventuelt landegrænser.

Z

Integrationer

Vi kan integrere dine eksterne løsninger til WorkBook. Det kan være løn-, budget- eller business-intelligenceværktøjer, scanning og tolkning af indgående fakturaer, afsendelse af fakturaer via nemHandel, m.v.

Z

Kreditor- og udlægsworkflow

Hold styr på kreditorer og udlæg ét sted, og undgå fejl eller tabte informationer.

Z

Tids- og fraværsregistrering

Enkelt og intuitivt system til fakturering og lønbogholderi.

Lønsystem til WorkBook

Lønsystemet Gratisal er det eneste i Danmark, der kan integreres med WorkBook.

Samtidig er det Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. Systemet kan skræddersys efter lige netop din virksomheds behov, og den unikke prisstruktur giver dig mulighed for at vælge mellem fire pakker, hvor du kan til- og fravælge moduler, som det passer dig.

Hvis du ønsker intergrationsmuligheder til WorkBook og automatisering af dine lønadministrative processer, skal du opgradere til bruge bronzepakken, der koster 5 kr. pr. lønseddel. Derudover er det også muligt, såfremt du har freelancere tilknyttet virksomheden at håndtere rapportering af B-indkomst honorarer på en nem og fleksibel måde. Du kan læse mere om Gratisal via linket her.

Brug for andre integrationer?

Har du brug for andre integrationer til WorkBook?

Med disse kan du optimere din anvendelse af WorkBook betydeligt og koble proofingværktøjer, firmakortløsninger og meget mere op til WorkBook.

ConceptShare kan blandt andet tilgås via WorkBook. Her kan I dele jeres kreative indhold med kunden, hvor denne har mulighed for at kommentere og ”highlighte” de elementer som ønskes ændret. Læs mere om ConceptShare her.

Du kan også læse mere om dine integrationsmuligheder her.

Priser

Når du anvender WorkBook betaler du får brugerlicenser. Her kan du vælge mellem to typer af disse.

Basis: Starter v. 127 kr. pr. måned
– Brugere med denne licenstype har adgang til opgavelister, timesedler og en generel læseadgang til kunde- og joboplysninger.

Avanceret: Starter v. 167 kr. pr. måned
– Brugere med denne licenstype har adgang til alle de tilvalgte funktioner i din plan. Det er muligt at ændre adgangsrollen, så kun specifikke funktioner vises.

Anbefalede artikler

Sådan gør du dit bureau til en effektiv projektmaskine (Klumme hos Dansk Markedsføring)

Hvordan optimerer et bureau projektstyringen, så der er mere plads i budgettet til det kreative arbejde? Det kommer Frants Moraitis og Lars Bergstrøm fra Capworks med et bud på i denne klumme.

Implementering af WorkBook m. Soundvenue

I denne artikel sætter vi fokus på de erfaringer Soundvenue har gjort sig, i deres anvendelse af ERP-systemet WorkBook. Erfaringerne vil spænde fra det første møde med systemet til implementering af dette.

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook

Er du interesseret i, hvordan WorkBook kan strømline din virksomhed, så har vi i denne artikel samlet fem måder hvorpå, WorkBook kan gøre din virksomhed mere effektiv, smart og tidssvarende.                                

Ring for uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde. Vores IT-team tager udgangspunkt i virksomhedens behov systemuafhængigt og integrerbart.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: