WorkBook referencer

WorkBook referencer

Et uddrag af virksomheder der allerede benytter sig af WorkBook

Hvad siger brugerne egentlig om WorkBook?

Projektstyring kan være en svær disciplin, og der er nok at se til som projektleder. Du er ansvarlig for, at alle ender går op, så opgaver bliver løst tilfredsstillende for dine kunder.

I den proces er det nemt at miste overblik, og du kan hurtigt komme til at overse medarbejderes behov for sparring.

WorkBook gør det nemt for projektledere og -konsulenter i bureau- og konsulentverdenen at bevare overblik over udviklingen og ændringer i projekter.

Det er faktisk et af de mest anvendte projektstyringsværktøjer – og det er ikke uden grund, men det bedste er jo nu engang at lade brugerne tale for sig selv.

På siden her præsenterer vi nogle af de virksomheder der benytter sig af WorkBook.

Du kan finde alt fra videotestimonial fra Ogilvy til blogindlæg omkring Soundvenues implementeringsproces.

Gratisal

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Soundvenue

Efter at have afprøvet flere forskellige værktøjer til projektstyring, fik musik-, mode-, og filmmediet Soundvenue gennem kontakter i bureaubranchen anbefalet WorkBook.

Som WorkBook implementerings- og kompetencecenter har vi i CapWorks stået for implementeringsarbejdet hos Soundvenue.

Via linket her kan du læse om Soundvenues erfaringer med WorkBook, og hvad de har kunne tage med fra implementeringsprocessen.

Ogilvy APAC

Ogilvy, et af de største reklamebureauer i verden, gør brug af WorkBook til at drive deres digitale forretninger i hele APAC. Med  WorkBook kan de effektivt planlægge globale ressourcer, planlægge mere effektivt og optimere deres kreative teams.

Via linket her kan du høre Chief Delivery Ofiicer for Ogilvy APAC, Brian Reidlinger, fortælle om deres anvendelse af WorkBook samt høre hvordan de har optimeret deres projekthåndtering betydeligt efter implementering af systemet på fire af deres kontorer.

 

 

We Are Social

We Are Social er et globalt bureau med over 800 ansatte på tværs af 11 kontorer i London, New York, Paris, Milan, München, Berlin, Singapore, Shanghai, Beijing, Dubai og Sydney.

Når du følger dette link vil du få en indsigt i nogle af udfordringer som We Are Social havde før implementeringen af WorkBok samt indsigt i, hvordan systemet løste udfordringerne for dem.

Veritas Communications

Veritas Communications er et canadisk bureau, der bevæger sig i feltet mellem PR og marketing. En af Veritas største udfordringer var at deres projektstyring ikke kunne følge med deres vækst.

Derfor var WorkBook det naturlige valg, da systemet kunne bidrage til strømliningen af Veritas projektstyring uden at de gik på kompromis med konsulenternes ønske om en nem hverdag og høj brugervenlighed.

Via linket her kan du læse mere om Veritas Communications samt få en indsigt i det output ved valget af WorkBook.

TMP Worldwide

TMP Worldwide er et globalt digitalt bureau med over 1.000 medarbejder. 

I videoen her kan du høre Business Analyst, Jeff Barger, fortælle om TMP’s bevæggrundlag for deres valg af WorkBook. Han fortæller blandt andet om deres stigende behov for at gøre det lettere for konsulenterne at tidsregistrere på tværs af forskellige projekter og klienter.

 

Anbefalede artikler

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook

Er du interesseret i, hvordan WorkBook kan strømline din virksomhed, så har vi i denne artikel samlet fem måder hvorpå, WorkBook kan gøre din virksomhed mere effektiv, smart og tidssvarende.
                             

Styrk din projektstyring med WorkBook

Projektstyring kan være en svær disciplin, og der er nok at se til som projektleder. I denne artikel fremhæver vi fem grunde til at du som projektleder vil elsker WorkBook.

Øg din virksomheds effektivitet og rentabilitet med WorkBook

Når arbejdsgangene strømlines, vil dine medarbejdere automatisk levere et bedre produkt. Det holder kunden glad og bidrager til tallet på bundlinjen. Læs om otte måder, hvorpå du kan øge din virksomheds rentabilitet med WorkBook.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: