WorkBook integrationer – Optimering af dit WorkBook

WorkBook integrationer

Når du ønsker at optimere og automatisere din WorkBook anvendelse

Mangler du en integration til WorkBook?

Benytter du dig af WorkBook? Men kunne du godt tænke dig at optimere din anveldelse af systemet endnu mere, så du både spare tid og får mindre fejl? Så er du kommet til det rette sted.

Hos CapWorks har vi siden 2011 serviceret virksomheder der benytter sig af WorkBook. Vi er som Deltek partner en naturlig del af udviklingen af nye features til WorkBook, og vi står selv for opbygningen af integrationer til nogle af de allermest oplagte værktøjer og systemer på det danske marked.

I nedenstående har vi fremhævet nogle af de integrationer, som vi er særligt glade for. Ved hver enkelt integration har du mulighed for at besøge en dedikeret integrationside, hvor vi beskriver denne nærmere.

Proofing - Tejn Nielsen

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

WorkBook & Gratisal

Gratisal er det eneste lønsystem med integration til WorkBook.

Det er Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. pr. lønseddel, og med integrationen til WorkBook kan du automatisere din lønkørsel og den dertilhørende bogføring.

Du kan hurtigt og nemt opsætte avancerede godkendelsesflow, og gennem integrationen har du mulighed for at importere dine konsulenters data. Denne data er lettilgængelig på dine konsulenters lønseddel, så de aldrig er i tvivl om, hvilke timer og projekter der danner grundlaget for deres løn.

Du kan læse mere om Gratisal her, eller se nærmere på de på Gratisal dedikerede bureau- og konsulentside her.

WorkBook & Pleo

Der er intet mere irriterende end at håndtere kvitteringer og fakturaer fra diverse udlæg.

Pleo er en firmakort-løsning, som klarer dine udgiftsrapporter og gør det lettere at håndtere din virksomheds udgifter. Når du har benyttet dig af kortet skal du tage et billede af kvitteringen via Pleo-appen. Når dette er gjort overføres posteringen automatisk til WorkBook og fremgår derefter i dit finansmodul under “Bilagsstyring”, hvor posteringen er sat til det projekt, du er tilknyttet.

Du kan læse mere om Pleo via linket her.

WorkBook & Conceptshare

ConceptShare er det nyeste modul til WorkBook. Dette vil først være tilgængeligt fra medio marts.

I ConceptShare har du mulighed for at dele jeres kreative indhold med kunden, hvor denne har mulighed for at kommentere og ”highlighte” de elementer som ønskes ændret.

Indhold såvel som korrespondance omkring dette vil automatisk blive gemt på det projekt som kunden hører til i WorkBook. På denne måde har du eller din projektleder altid en finger på pulsen omkring projektets kreative fremgang.

Læs mere om ConceptShare her.

WorkBook & Bilagscan

Med Bilagscan opnår du en billigere og bedre bogføring af dine bilag.

I Bilagscan kan du scanne dine bilag og slippe for traditionelle arbejdsgange og ressourcekrævende processer. Med Bilagscans scanningsmotor kan du håndtere fysiske bilag 10 gange billigere end ved manuel indtastning.

Integrationen mellem Bilagscan og WorkBook gør det nu muligt for dig at aflæse alle typer af bilag i Bilagscan og automatisk bogføre disse til WorkBook. Herved effektiviseres og minimeres dit bogholderi, så din virksomhed kan gøres mere profitabel.

Du kan læse mere om Bilagscan og integrationen via linket her.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: