Få større kundetilfredshed med WorkBook - CapWorks %

Løbende kommunikation, forventningsafstemning og transparens omkring projekter er tre gyldne veje til at få glade kunder. Men hvordan sikrer I, at jeres virksomhed eller bureau bonner ud på kundetilfredshed undervejs i projektet?

 

Der findes ingen quick-fixes, når det kommer til at få og fastholde tilfredse kunder, for det afhænger i sidste ende af jeres produkter og services. Men ved løbende at inddrage jeres kunder i projektet, kan I imødekomme deres forventninger og skræddersy en service, der passer til netop deres behov.

 

Skab synlighed og spar tid

Møder har det med at trække ud, og inden I er nået halvvejs i dagsordenen, har din telefon ringet tre gange, og kunden har ombestemt sig omkring en central ydelse. Suk. Hvornår er det weekend?

Heldigvis findes der en smartere løsning, hvorpå begge parter kan holde sig ajour omkring alle led i projektet, og I får mulighed for løbende at være i dialog og afstemme forventninger.

WorkBook er et projektstyringsværktøj, der gør det nemt at bevare overblik over udviklingen og ændringer i projekter. Værktøjet tilbyder fuldt indblik i projektprocessen for alle parter og sørger for, at I hele tiden er i kontakt, kan give feedback, samt dele planer, visioner og dokumenter. På den måde er du altid forberedt op til jeres møder, og kunden vil opleve at blive imødekommet og inddraget.

 

Boost jeres kundetilfredshed med WorkBook

Med WorkBook skaber I synlighed i alle dele af processen, så både du og jeres kunder kan holde øje med, at opgaver glider i overensstemmelse med planen. På den måde kan I afværge potentielle konflikter og styrke den samlede kundetilfredshed.

I vælger selv at inddrage kunden i det, I finder nødvendigt. Fx adgang til projektudgifter, budgetter og ændrede deadlines.

 

Skab kreative løsninger i samarbejde med kunden

Fra primo marts kan ConceptShare tilgås via WorkBook. Det betyder, at I får en unik mulighed for at dele kreativt indhold med kunden, som kan markere og kommentere elementer, denne ønsker at ændre. På den måde har kunden altid adgang til projektets kreative fremgang, og I kan bedre imødekomme kundens ønsker.

 

Få glade kunder i dag

Hvorfor vente til at den samlede kundetilfredshed daler? Vær på forkant, og giv jeres virksomhed og kunder de bedste forudsætninger for, at projektet lykkes og bliver ført tilfredsstillende til dørs.

Vores implementeringsekspert Lars Bergstrøm hjælper med at komme hurtigt og smertefrit fra start. Han rådgiver også virksomheder, der allerede bruger WorkBook og vil høre mere om deres muligheder med projektstyringsværktøjet.

Lars er naturligvis altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde med udgangspunkt i jeres virksomheds behov.

>>Kontakt Lars

 

Relevante artikler

Disse artikler gennemgår bl.a. andres erfaringer med WorkBook, samt hvilke fordel, projektlederen får med styringsværktøjet:

 

Implementering af WorkBook m. Soundvenue

Styrk din projektstyring med WorkBook

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook