Workbook eksperter. CRM fra kontakt til kontrakt. Spar 40% af din tid.

Fra kontakt til kontrakt – ét sted

Sådan får du mere ud af Workbook

Det optimale styringsværktøj, når du vil bruge dine kundeinformationer og interne kompetencer på en helt ny måde.

Med Workbook kan du sammenholde informationer på tværs af din virksomhed og på den måde skabe et unikt styringsværktøj. Læs informationer om dine kunder på en helt ny måde og optimér brugen af dine inhouse kompetencer.

Med den rette brug af Workbook kan du optimere din kommunikation, ressourcestyring, planlægning og CRM. Du kan med andre ord skabe transparens og professionalisme gennem hele din organisation, og holde fokus på din kerneforretning og omsætning samtidig.

Spar tid og penge

Med ét stort system istedet for flere små, sparer du tid og penge og du minimerer risikoen for menneskelige og systemmæssige fejl.

Workbook er et komplekst, men intuitivt styringsværktøj som spænder over

  • CRM/Pipeline
  • Projekt og Ressourcestyring
  • Finance og Accounting

Alt du har brug for i en kundecyklus for at styre processer og udlede brugbare informationer. Tilføj fx modulet BI, træk rapporter designet efter dit unikke behov og optimér på dine omkostninger.

CapWorks er Workbook ekspert

Siden 2001 har Workbook holdt styr på både danske og internationale virksomheders projekter, tidsforbrug og workflow.

Som bruger af Workbook kan du være sikker på at du får et optimalt fungerende system som holder styr på alt fra projektstyring, kommunikation, bogholderi, CRM, salg, ressourcestyring, tidsregistrering og tilhørende budgetstyring.

Kort fortalt, alt et konsulenthus og projektvirksomheder har brug for for at dække alle forretningsgange.

Med Workbook får du det ønskede overblik over dine projekter og ressourcer på tværs af organisationen – uanset om det er på virksomheds- eller teamniveau.

Siden 2011 har CapWorks fokuseret på at servicere virksomheder som bruger Workbook. Vi kan derfor tilbyde en kombineret Workbook startpakke som inkluderer opsætning, træning og integration til Jeres eventuelle eksisterende systemer.

Workbook er det optimale projektstyringssystem til konsulent-, marketing- og arkitekthuse. CapWorks er Worksbooks repræsentant i Danmark. Vi er ligeledes eksperter i de digitale processer omkring Workbook som for eksempel scanning af faktura, BI og integrerede lønsystemer.

Vi klarer med andre ord installation, setup, brugertræning og evt integrationer op mod Jeres egne systemer.

Få en udvidet løsning hvis I allerede er brugere…?

Finans og bogholderi

Når du skal sikkert fra kontakt til kontrakt, er Workbooks Finance-styringsmodul dét, der adskiller din virksomhed fra andres.

Med Finance og Accounting-modulet har du et fuldt integreret system, som tager dig fra new buiss til projekter og ressourcer og til slut inkluderer udgifter – på tværs af organisation- og evt landegrænser.

Du kan styre alt fra ét system, som naturligvis integrerer op mod alle gængse regnskabs- og lønssystemer.

Projekt og ressourcestyring

Styring af planlægnings-, organisering-, motivering- og kontrollerende ressourcer, er et spørgsmål om de rette software-systemer.

Med Workbook kan du oven i købet kontrollere projektudgifter og være sikker på aldrig at overse en deadline.

 

Integration

Workbook kan integreres op mod alle gængse systemer og sammenkøre dine informationer, kreditorfakturering, budget og rapportering.

Vi kan integrere dine eksterne løsninger til Workbook. Det kan være løn-, budget- eller business-intelligenceværktøjer, scanning og tolkning af indgående fakturaer, afsendelse af fakturaer via nemHandel, m.v.

I forbindelse med integration kan vi varetage dit bogholderi og bistå med sparring til ledelse eller eksisterende økonomifunktion.

Har du satellitkontorer eller afdelinger i andre lande i Europa, så assisterer vi ligeledes med Workbook i hele EMEA-området og sikrer, at det fungerer på tværs af grænser og afdelinger.

Få sammenhæng og overblik i din kommunikation med Workbook

Z

CRM og pipelinestyring

Med Workbook får du et samlet CRM-system til styring af projekter, ressourcer og pipeline. Du får et intuitivt værktøj, som kan bruges lokalt og globalt.

Z

Projekt- og ressourcestyring

Ét samlet system til planlægning, organisering, motivering og løbende kontrol af processen.

Z

Finance- og bogholderistyring

Integreret modul, som viser dit projektstyringssystem. Modulet samler alle informationer – lokalt såvel som globalt.

Z

Tids- og fraværsregistrering

Enkelt og intuitivt system til fakturering og lønbogholderi.

Z

Kreditor- og udlægsworkflow

Hold styr på kreditorer og udlæg ét sted, og undgå fejl eller tabte informationer.

Ring for uforpligtende møde

Vi gennemgår gerne fordelene ved Workbook hos dig – og når du er klar, så hjælper vi også med konverteringen fra dit nuværende system til Workbook.

Workbook er let at integrere i dit nuværende system – vores support sidder klar til at assistere dig.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: