Vi udvider på elevfronten - CapWorks

I denne uge har vi budt velkommen til to nye elever her i CapWorks – Sidsel Bagge og Elias Conde Christensen.

Over de næste to år vil de blandt andet stifte bekendtskab med bogføring, årsregnskaber, kunde- debitor- og kreditorhåndtering samt bankafstemning. Når elevtiden er omme, vil de være uddannede økonomiassistenter.

Sidsel og Elias bliver en fast del af holdet her i CapWorks og derfor skal du naturligvis også præsenteres for dem. De er super søde og så har de en masse gåpåmod.

 

Når økonomi er drømmen

Sidsel brænder for tal og kundekontakt og derfor har det længe været en drøm for Sidsel at arbejde med økonomi. Hun glæder sig især til at omsætte sin teoretiske viden til praksis:

”Det har i mange år været en drøm for mig at arbejde indenfor økonomi, så jeg glæder mig til at blive en del af CapWorks. Jeg glæder mig til at få min viden fra skolen ud i det virkelige liv. Allerede ved første møde havde jeg en dejlig følelse i kroppen, især fordi atmosfæren på kontoret er god.”

Sidsel har tidligere læst en HF samt arbejdet som kundekonsulent ved Post Danmark og som konsulent ved Telia.

 

Det handler om læring og udfordring 

Elias glæder sig, ligesom Sidsel, til at bruge sin teoretiske viden i praksis og så håber han på at kunne lære en masse af sine nye kollegaer her i huset:

”Efter tre år på Copenhagen Business School glæder jeg mig til at starte hos Capworks, hvor jeg kan få lov til at omsætte teori til praksis. Jeg glæder mig specielt til at lære fra mine dygtige kollegaer, som har mange års erfaring inden for regnskab og økonomistyring. Desuden glæder jeg mig til at blive en del af en virksomhed I vækst, hvor der er mulighed for blive stillet udfordrende opgaver, selvom jeg blot er elev”.

Elias afsluttede i sommer sin bachelor i Europæisk Business på Copenhagen Business School. Han har tidligere arbejdet som kunderådgiver hos Nordea og vil sideløbende med forløbet her hos os læse en HD.