Hjælp til økonomisystemet Uniconta
uniconta

Brug for en bogholder til Uniconta?


Skal vi hjælpe med jeres bogføring i økonomisystemet Uniconta?

Hvis I benytter jer af økonomisystemet Uniconta, så står CapWorks klar til at hjælpe med jeres økonomifunktioner. Eller måske ønsker I at outsource jeres bogføring fuldstændig, så I kan bruge jeres tid på andre opgaver i stedet for?

Vores erfarne konsulenter og bogholdere står altid klar til tage hånd om hele jeres bogføring. Grundet vores indgående kendskab til funktionerne i Unicontas økonomisystem, kan vi nemt, effektivt og til en fast lav pris varetage opgaven for jer.

Hos CapWorks er vi ydermere specialister i at digitalise jeres økonomifunktion, og har udviklet en lang række integrationer. Hvis I ønsker at integrere Uniconta mod eventuelle eksisterende systemer, eller høre mere om vores integrationer til nye systemer, der kunne være relevante for jer, så kontakt os og hør mere.

Overvejer I at benytte Uniconta?

Uniconta er et komplet økonomisystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, logistik, lager- og ordrestyring, projekt og CRM.

Økonomisystemet er lynhurtigt og har cloudbaseret synkronisering, hvilket betyder at ændringer altid træder i kraft med det samme, og altid er synkroniseret på tværs af platforme og enheder.

Det store udvalg af funktioner i Uniconta giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien, hvilket gør det nemmere at foretage optimeringer, som gør virksomheden mere effektiv og rentabel.

 

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Integrationer til Uniconta

Har du brug for at integrere Uniconta med dine andre systemer? Så har vi bygget en lang række integrationer, så det bliver super nemt for dig at arbejde på tværs af systemer. Hvis du vil vide mere om vores udbud af integrationer, så læs videre her.

Skal du bruge hjælp til et andet økonomisystem?

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: