Transfer Pricing

Transfer Pricing Dokumentation

Vi skaber systemet der understøtter jeres Transfer Princing indberetning

Simplificér jeres Transfer Pricing dokumentation

Hvis jeres virksomhed har aktiviteter i flere lande, skal I kunne fremlægge retvisende dokumentation omkring transaktioner på tværs af afdelinger og landegrænser. 

Dette kan dog være en tung opgave, når der er tale om mange transaktioner, afdelinger og lande. Når året er omme ender man ofte med flere tusinde siders dokumentation, hvilket kan være en meget kompleks opgave at holde styr på uanset om man har en simpel eller kompleks virksomhed.

Uanset om Transfer Pricing dokumentationen opbygges centralt eller decentralt, så kræver det en helt særlig disciplin at få alle dokumentationerne på plads til tiden og sikre at virksomheden er på forkant med eventuelle problemstillinger.

Er jeres virksomhed ikke i compliance med de lokale myndigheders krav, så bliver det en meget dyr affære, som også kan trække virksomhedens image med ned.

Derfor har vi i samarbejde med Tempus Serva skabt et system, der giver jer muligheden for at samle og strømline jeres dokumentation på et sted, og derigennem få mere kontrol og et nyt og forbedret overblik over virksomhedens Transfer Pricing.

 

Bliv hurtigere compliant med myndighedskrav

Gennem systemet har brugere i de lande, hvor jeres virksomhed er repræsenteret, adgang til rapportering af dokumentation via templates.

De definerede workflows sikrer, at al dokumentation samles fra de forskellige kilder i et format, der er compliant med skattemyndighedernes krav.

Arbejder I ud fra en decentral arbejdsdeling eller har I flere i skatteafdelingen, som arbejder med Transfer Pricing, samles den lokale dokumentation helt automatisk efterhånden som de enkelte udfylder jeres fast definerede templates, hvilket i sidste ende sparer jeres virksomhed for mange penge, megen tid og en del koordinationsarbejde.

De indbyggede kommunikationslag og workflows sikrer, at medarbejderen som arbejder med den lokale Transfer Pricing kan fokusere på de relevante forhold, og ikke bruge 90% af sin tid på generel beskrivelse af masterdata eller transaktionsdata, som er givet på forhånd.

Systemets struktur er opbygget så denne understøtter OECD’s Transer Pricing Guideline, men kan selvfølgelig tilpasses efter jeres behov.

 

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Case – LEO Pharma

Z

Løsningen

Vi opbyggede i samarbejde med Tempus Serva  et system, der skaber overblik og sikrer, at alle de nødvendige oplysninger til indberetning og dokumentation bliver indsamlet og fremvist korrekt.

Løsningen er skræddersyet til LEO Pharma, og det betyder, at kun de relevante informationer behandles.

Z

Resultater

Løsningen har medført store besparelser for Leo Pharma. Opsætningen af systemet har taget omkring 100 timer og fungerer upåklageligt.

Brugerfladen medfører, at LEO Pharmas egne folk kan justere opsætningen i takt med at myndighedernes krav ændres eller udvides, og denne elasticitet er med til at fremtidssikre løsningen.

Z

Udtalelse fra Cian Desmond, Group Tax Manager, LEO Pharma

”Systemet har simplificeret vores arbejde med transfer pricing. Tidligere blev arbejdet gjort lokalt fra omkring 50 lokationer over hele verden, men nu har vi centraliseret det, og dermed sparet meget tid.

Vi kiggede på andre muligheder, men CapWorks og Tempus Servas løsning var det eneste vi kunne finde, som kunne tilpasses så nøjagtigt til vores behov”

Ønsker du ovenstående uddybet?

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: