Transfer Pricing - Få et nyt og forbedret overblik over jeres TPD

Transfer Pricing Dokumentation

Vi skaber løsningen til at understøtte jeres Transfer Pricing indberetning

Simplificér jeres Transfer Pricing dokumentation

Hvis jeres virksomhed har aktiviteter i flere lande, skal I kunne fremlægge retvisende dokumentation omkring transaktioner på tværs af afdelinger og landegrænser . 

Dette kan dog være en tung opgave, når der er tale om mange transaktioner, afdelinger og lande. Når året er omme ender man ofte med flere tusinde siders dokumentation, hvilket kan være en meget kompleks opgave at holde styr på uanset om man har en simpel eller kompleks virksomhed.

Uanset om Transfer Pricing dokumentationen opbygges centralt eller decentralt, så kræver det en helt særlig disciplin at få alle dokumentationerne på plads til tiden og sikre at virksomheden er på forkant med eventuelle problemstillinger.

Er jeres virksomhed ikke i compliance med de lokale myndigheders krav, så bliver det en meget dyr affære, som også kan trække virksomhedens image med ned.

Derfor har vi i samarbejde skabt en løsning, der giver jer muligheden for at samle og strømline jeres dokumentation på et sted, og derigennem få mere kontrol og et nyt og forbedret overblik over virksomhedens Transfer Pricing.

 

Bliv hurtigere compliant med myndighedskrav

Gennem systemet har brugere i de lande, hvor jeres virksomhed er repræsenteret, adgang til rapportering af dokumentation via templates. De definerede workflows sikrer, at al dokumentation samles fra de forskellige kilder i et format, der er compliant med skattemyndighedernes krav.

Arbejder I ud fra en decentral arbejdsdeling eller har I flere i skatteafdelingen, som arbejder med Transfer Pricing, samles den lokale dokumentation helt automatisk efterhånden som de enkelte udfylder jeres fast definerede templates, hvilket i sidste ende sparer jeres virksomhed for mange penge, megen tid og en del koordinationsarbejde.

De indbyggede kommunikationslag og workflows sikrer, at medarbejderen som arbejder med den lokale Transfer Pricing kan fokusere på de relevante forhold, og ikke bruge 90% af sin tid på generel beskrivelse af masterdata eller transaktionsdata, som er givet på forhånd.

 

transfer pricing

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Case – LEO Pharma

Z

Løsningen

“Vi opbyggede i samarbejde med Tempus Serva et system, der skaber overblik og sikrer, at alle de nødvendige oplysninger til indberetning og dokumentation bliver indsamlet og fremvist korrekt.

Løsningen er skræddersyet til LEO Pharma, og det betyder, at kun de relevante informationer behandles.”

Z

Resultater

“Løsningen har medført store besparelser for Leo Pharma. Opsætningen af systemet har taget omkring 100 timer og fungerer upåklageligt.

Brugerfladen medfører, at LEO Pharmas egne folk kan justere opsætningen i takt med at myndighedernes krav ændres eller udvides, og denne elasticitet er med til at fremtidssikre løsningen.”

Z

Udtalelse fra Cian Desmond, Group Tax Manager, LEO Pharma

”Systemet har simplificeret vores arbejde med transfer pricing. Tidligere blev arbejdet gjort lokalt fra omkring 50 lokationer over hele verden, men nu har vi centraliseret det, og dermed sparet meget tid.

Vi kiggede på andre muligheder, men CapWorks og Tempus Servas løsning var det eneste vi kunne finde, som kunne tilpasses så nøjagtigt til vores behov”

Hvordan fungerer løsningen?

I denne video har I mulighed for at få en kort teknisk gennemgang af vores Transfer Pricing værktøj.

Vores CEO, Frants Moraitis, behandler vigtigheden i at have en løsning til strømligning og simplificering af Transfer Pricing aktiviteter, og guider jer til, hvordan løsningen kan anvendes optimalt.

Hvis I ønsker at vide mere om vores digitale løsninger generelt, så kan I læse om det her. I kan også læse mere om vores GDPR software, som er en cloud-baseret løsning, som gør det nemmere for virksomheder at efterleve de nye og skærpede krav i GDPR. 

 

 

Anbefalede artikler

CFO’ens største udfordring – når kompetencerne ikke matcher de digitale krav

CFO’ens største udfordring er at finde en arbejdskraft med de rette kompetencer, der kan håndtere de traditionelle økonomiske funktioner og som samtidig mestrer de nødvendige digitale discipliner. Hvordan udfordringen kan løses, kigger vi nærmere på i dette blogindlæg.

Har I styr på jeres Transfer Pricing dokumentation?

Hvad enten I har en simpel eller kompleks virksomhed, er det en stor opgave at fremlægge retvisende dokumentation omkring virksomhedens transaktioner på tværs af landegrænser.

For mellemstore og store virksomheder kan det derfor være ganske fordelagtigt at anvende et Transfer Pricing dokumentationsstyringsværktøj, da det vil give en markant bedre styring og samtidig sikre, at man nemt og hurtigt kan fremlægge retvisende dokumentation.

Sådan outsourcer du din økonomifunktion

I indlægget belyser vi, hvorfor vi mener, at en integreret form for outsourcing skaber størst værdi for din virksomhed.

Foruden at få varetaget økonomifunktionens basisopgaver – svarende til 80 procent af arbejdet – vil du med en integreret outsourcingsproces få udarbejdet rapporter og analyser samt opleve en optimering af medarbejdere og produktion.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: