Rekruttering til jeres økonomifunktion - CapWorks Recruiting

CapWorks Recruiting

Specialister skal rekrutteres af specialister!

Vi finder talenterne til jeres økonomifunktion


En af de største udfordringer for økonomifunktionen er manglende medarbejderkompetencer.

Det er simpelthen for svært at finde de rigtige kompetencer og særligt de digitale. Hvis man tror, man har fundet dem, og ender med at ansætte den forkerte, så kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse. Rekruttering kan derfor være en utrolig lang og tidskrævende proces.

 

Hvorfor vælge CapWorks?

Vi bruger hver evig eneste dag på at hjælpe vores kunder med at drifte og udvikle deres økonomifunktion. Her hjælper vi blandt andet med at identificere, hvilke områder der kan optimeres, digitaliseres og/eller automatiseres.

Vi er specialister indenfor vores felt, og derfor forstår vi jeres udfordringer, og ved, hvordan disse kan løses på bedst mulig vis. Derudover er vores erfarne konsulenter, grundet deres mange år i diverse økonomifunktioner, også begunstiget med et solidt netværk inden for økonomi- og finansverdenen.

Med andre; Vi har rigtig gode forudsætninger for at finde den helt rette kandidat til jeres økonomifunktion.

Nedenfor beskriver vi både rekrutteringsprocessen og jeres muligheder, hvis der er tale om en midlertidig ansættelse og/eller hvis behovet ikke er akut.

 

interim

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Hvad kan vores specialister gøre for dig?

I denne video kan du høre vores CEO, Frants Moraitis, forklare gevinsterne ved at lade specialister rekruttere andre specialister til jeres økonomifunktion.

Læs mere om din muligheder i forbindelse med rekrutteringsprocessen herunder.

Hvilke stillinger rekrutterer vi til?

Vi mener at specialister skal rekrutteres af specialister. Vi leverer værdiskabende økonomiløsninger til alle brancher og derfor er vi det oplagte valg, hvis du eksempevis mangler en:

 

  • Bogholder/lønbogholder
  • Controller eller specialist
  • Regnskabschef
  • Økonomichef/CFO

Processen ved rekruttering

Med CapWorks Recruiting foregår processen således:

1. Foranalyse samt udarbejdelse af kandidatprofiler, hvor vi identificerer jeres behov og vurderer markedet for denne type profiler.

2. Søgning efter relevante profiler via netværk, CV databaser og LinkedIn.

3. Telefonscreening og første interview ved vores kontor i Herlev. Herefter tests og cases samt interviews hos jer – alt afhængig af behov.

4. Ansættelse samt håndtering af den efterfølgende administrative proces.

Er der tale om en midlertidig ansættelse?

Hvis der ikke er tale om en fastanæsttelse, og I istedet har brug for en kandidat på midlertidig ansættelse, så er vores Interim Assistance løsningen for jer.

Vi trækker på et unikt netværk af konsulenter (herunder både specialister og ledere), der sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed.

Vores konsulenter anvendes ofte, når virksomheden har behov for en kortere- eller længerevarende stillingsbesættelse – f.eks. ved due dilligence behandling, internationalisering, når en leder skal frigøres til andre opgaver, i tilfælde af rationalisering, ved køb og salg af virksomheder, ved skift til nye systemer, som partner under forandringsledelse.

Du kan læse mere om priser og vores typiske interim-ansættelser via linket her.

Er jeres behov ikke akut?

Hvis I ikke har et akut behov for assistance kan I med fordel benytte jer af vores nye service; Interim nyheder. Her vil I hver måned blive præsenteret for fire relevante og branchespecifikke kandidater, som kunne være jeres nye konsulent.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig Interim nyheder, og under Interim Assistance kan du få inspiration til, hvilke typer af konsulenter vi har i vores interim-database samt tilmelde dig servicen.

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: