Sådan kan du styrke din projektstyring med WorkBook

Deadlines, ændrede strategier, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere på distancen.

 

Projektstyring kan være en svær disciplin, og der er nok at se til som projektleder. Du er ansvarlig for, at alle ender går op, så opgaver bliver løst tilfredsstillende for dine kunder. I den proces er det nemt at miste overblik, og du kan hurtigt komme til at overse medarbejderes behov for sparring.

 

WorkBook er et intuitivt styrings- og planlægningsværktøj, der gør det nemt for projektledere og -medarbejdere i bureauverdenen at bevare overblik over udviklingen og ændringer i projekter. Værktøjet tilbyder fuldt indblik i projekter og budgetprocesser og sørger for, at du som projektleder hele tiden er i kontakt med dine medarbejdere. Derfor kan WorkBook styrke din samlede projektstyring.

 

Til det moderne og innovative bureau er WorkBook et perfekt styringsværktøj, der gør det nemt at planlægge, organisere, motivere og kontrollere ressourcer. Som projektleder kan du kontrollere projektudgifter og være sikker på, at du aldrig overser en deadline.

 

5 grunde til at du som projektleder vil elske WorkBook

 

1. Let at bruge og implementere

WorkBook er utrolig intuitivt og nemt at implementere. Spørg vores ekspert Lars Bergstrøm, hvis du har brug for starthjælp. Lars er ansvarlig for implementering af WorkBook hos vores kunder og kan hjælpe jer med at komme hurtigt i gang.

 

2. Kontakt med dine projektmedarbejdere

Når man har medarbejdere eller samarbejdspartnere på distancen, er det en fordel, at WorkBooks dialogfunktion sørger for, at I hele tiden er i kontakt, kan give feedback, samt dele planer og dokumenter.

 

3. Fuld gennemsigtighed omkring opgaver

Du kan med fordel droppe alle andre projektstyringsværktøjer; WorkBook samler alle registreringsark, du og dine medarbejdere måtte dele.

 

4. Overse aldrig en deadline

WorkBook samkører alle deadlines for dit projekt, så du kan holde trit med jeres mål og opgaver.

 

5. Kontrolér og administrér alle projektudgifter

Med WorkBook har du, dine kolleger og kunder fuld transparens. I kan dele budgetter, og du får adgang til alle projektudgifter.

 

 

Har dit bureau behov for WorkBook?

Find ud af, hvilken værdi WorkBook kan skabe i netop din virksomhed eller bureau. Læs hvordan I kan strømline jeres bureau med WorkBook og hvilke erfaringer, andre har haft med styringsværktøjet.