Presse - CapWorks

CapWorks pressemateriale

CapWorks – et konsulenthus indenfor økonomi, løn og systemudvikling

Gazellevinder 2018

Vores Gazelle fra 2017 har fået en lillesøster.

Med en vækst på 398 procent kan vi med stolthed og stor glæde fortælle, at vi igen i år er modtager af den eftertragtede Børsen Gazelle.

I løbet af det seneste år – fra vi modtog Børsen Gazellen 2017 til i dag som Gazellevinder 2018 – er der sket flere spændende tiltag i CapWorks.

Først og fremmest har vi hver måned ansat en ny medarbejder, hvilket vi fremadrettet fortsat forventer at gøre. Vi er desuden flyttet i nye lokaler med plads til den næste vækst og så har vi fået en lang række nye, spændende kunder. Her i blandt Ørsted, Ambition, The Color Club, Bazooka, Soundvenue, & CO. og Egmont.

Om at modtage Gazelleprisen 2018 fortæller vores CEO, Frants Moraitis, at der er god grund til at være stolt af kåringen:

”Det er en markering af ens arbejdsmæssige bedrifter – at det man gør, gør en forskel. Det er et fint symbol, som vi er stolte af. Vi er kommet til statuetten, fordi vi har haft et øget fokus på konsulenthuse, på digitalisering af platforme og på et åbent samarbejde med vores kunder og partnere omkring, hvordan man skaber bedst værditilvækst hos kunderne.”

Gazellerne gives til de danske virksomheder, der, som minimum, har formået at fordoble omsætningen over de senest fire år.

Gazellevinder 2017

Vækst på 474%

Igen i år hylder Dagbladet Børsen danske virksomheder, der minimum har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet over de seneste 4 år. Gazellepriserne gives til virksomheder, som er med til at løfte en stor del af væksten i samfundet, som skaber arbejdspladser og som typisk er driftkraften indenfor innovation.

’For at vækste så stejlt, skal dit team fungere optimalt. Du skal levere hver gang, og dine produkter skal være i øjenhøjde med dine kunders behov. Netop derfor er vi ekstra stolte over at være kåret, som en af årets modtagere af den eftertragtede Gazelle, med en vækst på hele 474%’, siger CEO hos CapWorks, Frants Moraitis.

CapWorks blev grundlagt i 2010 og har skabt en platform med 20 fagpersoner med højt fagligt niveau og specialviden indenfor værdiskabende økonomi-, løn- og teknologiløsninger.

Med konstant vægt på udvikling af de ansatte personligt og fagligt, optimerer CapWorks på tid og bundlinie for både danske og udenlandske virksomheder.

Sådan arbejder vi i CapWorks:

Z

Vi modtager virksomhedens ønsker til medarbejdere samt deres virksomheds behov og budget.

Z

Vi finder den rigtige medarbejder til den rigtige pris blandt vores faste medarbejdere og freelancere.

Z

Vi har sammen et introducerende møde med den nye medarbejder.

Z

Vi sætter os ind i virksomhedens forretningsgange, så medarbejderen kender virksomheden, opgaverne og systemerne før medarbejderen starter.

Z

Vi er med i processen hele vejen igennem.

Frants E. Moraitis, CEO

Daniel Đỗ Binau, CTO

Copyright: CapWorks photo 2017. Fotograf, Mario Guerrero Thorsbog

Kontakt kommunikationsafdelingen

Har du spørgsmål eller ønsker interview med ledende medarbejdere, så kontakt mig endelig.

Marcus Birk, Marketing & Communications Manager

E-mail: mb@capworks.eu

Telefon: +45 93605320

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: