Pleo (Mastercardløsning til virksomheden) - CapWorks

Pleo
Gør det lettere at håndtere din virksomheds udgifter med Pleo

 


Slip for kedeligt papirarbejde og krøllede kvitteringer med Pleo firmakort

 

Med et Pleo firmakort kan du nemt og hurtigt få overblik over dine udgifter. Du slipper for papirarbejde og letter samtidig dine medarbejderes arbejdsbyrde. Pleo samler og kontrollerer virksomhedens udgifter i realtid, skærer ned på manuelle processer og forsimpler bogholderiet.

Et firmakort fra Pleo egner sig til dynamiske virksomheder, der støtter op om en effektiv og decentraliseret indkøbsfunktion.

Med Pleo følger endvidere en mobil app, der kan registrere kvitteringer og kategorisere udgifter. Når en medarbejder betaler med Mastercardet, vil Pleo app’en lynhurtigt registrere at betalingskortet er i brug, hvorefter medarbejderen via app’en bedes uploade kvitteringen.

Pleo registrerer medarbejderens kvitteringer via kameraet i telefonen, kategoriserer udgiften automatisk og eliminerer manuel udgiftsrapportering.

 

Integration til Pleo

Vi har bygget en integration til Pleos firmakortløsning, som gør det muligt for dig, at få dit økonomisystem til at samarbejde med Pleo. Når du tager et billede af din kvittering via Pleo’s app, vil den automatisk blive overført til dit økonomisystem, så din finansmedarbejder ikke behøver at arbejde i mere end én applikation.

Hvis du vil vide mere om vores udbud af systemintegrationer, så læs videre her.

 

 

 

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Hvad er Pleo?

I denne video kan du høre Jakob Skytte Jensen fortælle, hvordan firmakort fra Pleo kan simplificere din expense management.

 

Pleos funktioner og fordele

Z

Et intuitivt betalingskort

Pleokortet fås både i virtuelle og fysiske udgaver med mulighed for individuelle forbrugsgrænser, så du kan bevare kontrollen.

Z

Automatiske matches

Pleo kategoriserer købet og matcher det med den rette kvittering, person og afdeling, så du slipper for besværligt papirarbejde og udgiftsrapporter.

Z

Udgifter i realtid

Følg direkte med i virksomhedens køb og forbrug via app’en og undgå at gå over budget. Realtiden holder dig opdateret på alle firmaets udgifter.

Z

Nem integration til økonomisystemer

Synkroniser Pleo til dit økonomi- og regnskabssystem og undgå manuelle processer.

Z

Produktive medarbejdere

Med et Pleokort udviser du tillid til dine medarbejdere, så de motiveres. Du slipper for udgiftsrapporter og de slipper for at skulle betale arbejdsrelaterede køb af egen lomme.

Z

Hurtig opsætning

Det er hurtigt og sikkert at opsætte en Pleokonto og du kan samtidig beholde din nuværende bank. Pleo monitorerer og forhindrer desuden mistænkelige køb.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: