Nyt år – Nye ansigter - CapWorks

Vi starter det nye år hos CapWorks med at sige velkommen til tre nye sæt hænder. Hils på Lene, Michael og Alberte!

 

Forståelse for kunderne og et indgående kendskab til lønadministration

Lene, vores nye manager, har gennem en stor del af sin karriere beskæftiget sig med lønadministration, blandt andet som lønchef i Duos og som implemeteringskonsulent i Amesto. Hun brænder for at yde en kompetent service til alle kunder:

”Jeg er stolt af at være med på den rejse, som CapWorks og vores søsterselskab Gratisal er i gang med og at være en del af et professionelt team, hvor service overfor kunderne er i højsædet.”
– Lene Monberg Graversen, Manager

 

En spændende start i et hurtigt voksende firma

Michael er uddannet i Netværk og IT og blev en del teamet i november. Her har han fået udvidet sin professionelle værktøjskasse i et lærerigt og åbent arbejdsmiljø:

”Det er et vigtigt skridt i min udvikling fra nyuddannet til erfaren udvikler. Mine kollegaer er åbne og venlige og altid villige til at hjælpe eller bare have lidt spas i et ellers travlt miljø. Tonen er altid god og det skaber et indtryk af en arbejdsplads, der passer godt på deres medarbejdere.”
– Michael Jensen, Junior Developer

 

Idéer, indhold og højt tempo

Med en baggrund i medievidenskab brænder Alberte for det skrevne ord og de digitale fortællinger, og så glæder hun sig til at arbejde med online markedsføring og produktion af nyt og spændende indhold til LinkedIn, Facebook, CapWorks.eu og Gratisal.dk.

”Som en del af det dedikerede team hos CapWorks er der ikke to dage, der er ens. Der er altid noget nyt at lære, og vejen fra tanke til handling er kort. Det gør det til det perfekte sted at få lov til at omdanne teori til praksis og idéer til indhold.”
– Alberte Strauss Larsen, Content Creator