Lønadministration - Outsourcing af og assistance til din lønadministration

Assistance til din lønadministration

Vi træder til med kort varsel, når du har brug for assistance til din lønadministration over en kortere eller længere periode.

Har du brug for hjælp til din lønadministration?

Overvejer du at outsource din lønadministration, eller der behov for assistance i din lønafdeling, til enten at optimere eller aflaste afdelingen, så kan CapWorks træde til.

I CapWorks har vi 3 typer af services inden for lønadministration:

 • Assistance og support til din lønadministration, hvor du får hjælp til eksempelvis tastearbejde eller andre mere eller mindre komplekse opgaver i lønbehandlingen.
 • Outsourcing af din lønadministration, hvor vi varetager hele lønbehandlingen for dig. Dette kan vi gøre enten på dit nuværende system eller på en af vores licenser.
 • Optimering af din lønadministration, hvor vi hjælper dig med eksempelvis digitalisering og automatisering af mange af de tunge og manuelle lønadministrative processer.


Hvad koster det?

Priserne afhænger meget af din virksomheds størrelse og opgavens kompleksitet, men et eksempel på prisen for outsourcing af lønbehandlingen kunne lyde således:

– Hvis din virksomhed har mellem 10 og 500 ansatte vil prisen starte ved 75 kr pr. lønseddel samt pr. til- og fratrædelse.

Ønsker du assistance til din lønadministration på timebasis, kan du via linket her se priser for vores konsulenter og lønbogholdere. Valget af medarbejder afhænger af opgavens kompleksitet. Vi anbefaler derfor altid, at du tager fat i os først. Så finder vi den rigtige løsning til lige netop dit behov og pengepung.

Nedenfor kan læse lidt mere omkring vores ydelser.

 

 

Lønadministration - tejn

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Assistance til din lønadministration

I denne video kan du høre vores CCO, Tejn Nielsen, fortælle lidt om de typiske lønadministrative udfordringer, vi hjælper vores kunder med at løse.

Er du i tvivl om du har brug for assistance til din lønadministration, så kan du med fordel læse artiklen via linket her, hvor vi gennemgår fordelene ved en outsourcing af din lønadministration.

Hvis du er interesseret i eller har brug for en anden type ydelse inden for outsourcing, så kan du klikke her og læse mere om interim assistance. 

Eksperter i lønadministration

Vi er eksperter i løn, regler og lovgivning for både små og store virksomheder og for alle brancher. Vi tilpasser vores erfaring indenfor lønadministration med behovene i din virksomhed. CapWorks kan hjælpe dig med:

 

 • Løn, skat, pension og feriepenge samt bogføring i jeres lønsystem
 • Effektivisering af dataindhentning
 • Omlægning af procedurer og optimale anvendelser af systemer
 • Håndterering og vedligeholdelses af løn- og personalestamdata

Automatisering af processer

Mange lønprocesser kan optimeres og dermed spare dig for tid og højne kvaliteten. Vi kan hjælpe dig med automatisering og justering af disse processer:

 • Generel procesoptimering samt optimering af tids- og fraværsstyring
 • Lønafstemning
 • Refusions- og tilskudsadministration
 • Kvalitetssikring samt finance og business control af lønrelaterede poster

Systemer

Hos CapWorks er vi specialister i lønbogholderi, og vi færdes derfor også fortroligt i de fleste systemer herunder:

Gratisal, Dataløn, Epos, SAP, Lessor, Visma Løn og Danløn.

Hvis du ikke benytter dig af en af ovenstående systemer, er der ingen grund til at fortvivle. CapWorks trækker på et unikt netværk af bogholdere og freelance lønspecialister, hvorfor vi hurtigt kan finde en konsulent, der passer til dine behov.

International løn

CapWorks hjælper flere internationale virksomheder med at lave løn.

Uanset om du kun har nogle enkelte medarbejdere i et par lande eller opererer som en global virksomhed med 100.000 ansatte, kan vi i CapWorks tilpasse en transparent model, som giver din virksomhed optimale muligheder for at understøtte både decentral administration og opbygning i shared service centre.

 

Gennemsigtighed og samarbejde skaber kvalitet

Med CapWorks får du et team af lønbogholdere, løncontrollere, programmører og integrationsspecialister, som giver dig frihed til at finde den rette model for dig. 

Samtidig giver vi dig den tryghed og vidensbase, der skal være i en lønafdeling.

Det er vores erfaring, at lønfunktionen oftes kan optimeres betydeligt ved indførelse af de nyeste løsninger, eller sikre en mere automatiseret håndtering af løndata.

Resultatet er ofte tidsbesparelser på mellem 25-75%, betydeligt færre fejl på lønsedlerne og hermed mere tilfredse medarbejdere.

Løndata er også tit en ‘sort boks’, da der ofte er begrænset løncontrolling i virksomhederne i dag. Dette resulterer i begrænset fokus på eksmempelvis udvikling i fravær, medarbejderomsætningshastighed, lønudvikling, lønbudgetter, skill management etc., som er værdifulde data i den proaktive virksomhed.

3 grunde til at outsource din lønadministration

1. Din lønadministration bliver varetaget af eksperter: Lønbehandling er et komplekst felt, som kræver en stor faglig ballast. Derfor bruger vores lønbogholdere hver dag på at dygtiggøre sig endnu mere inden for deres felt, så de kan varetage din løn på bedst muligt vis.

2. Du får ro til at fokusere på din kerneforretning: Ved valget af lønoutsourcing får du plads til bruge din tid, der hvor du er bedst. Så skal vi nok sørge for at din lønbehandling kommer sikkert i havn til tiden.

3. Du sparer penge: Når vores eksperter tager sig af din lønbehandling vil de altid optimere dine lønadministrative processer så meget som overhovedet muligt. Når disse bliver optimeret, vil lønbehandlingen foregå hurtigere end normalt, hvilket betyder, at du sparer flere penge.

Du kan læse flere grunde til at outsource din lønadministration via linket her.

Anbefalede artikler

5 grunde til at outsource din lønadministration

I dette blogindlæg fortæller vi om fem fordele ved at outsource din lønadministration i din virksomhed. Du vil både opleve, at du kan spare penge og få mere tid til din kerneforretning. 

Kom på forkant med fremtidens arbejdsmarked: Investér i eksterne ressourcer

Behovet for eksterne ressourcer stiger og stiger. I dette blogindlæg fortæller vi om, hvorfor behovet for eksterne ressourcer stiger.

Hvorfor satse på digitalisering og automatisering?

Hvorfor er digitalisering og automatisering vigtige begreber i forhold til optimeringen af din økonomifunktion? Det kan du læse meget mere om i dette blogindlæg. 

Sådan digitaliserer du din økonomifunktion

Et spørgsmål der er super relevant at forholde sig til er, hvordan man digitaliserer ens økonomifunktion, så den bliver mere effektiv. Det kan du få svar på i dette blogindlæg. 

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: