Kom på forkant med fremtidens arbejdsmarked: Eksterne ressourcer

Behovet for eksterne ressourcer stiger og stiger. I lande som USA og England udgør brugen af konsulenter allerede 20 procent af den samlede arbejdsstyrke og meget tyder på, at vi også herhjemme vil se et øget behov for eksterne arbejdsressourcer over de kommende år.

 

Særligt i økonomi- og finansfunktionen er ovenstående et fokus i disse år. Derfor har vi i denne artikel givet vores besyv på, hvorfor det stigende behov findes.

 

Manglende tid og medarbejderkompetencer er et stigende problem

 

Ifølge undersøgelser fra både Deloitte og KPMG er en af de største udfordringer for funktionen netop manglende medarbejderkompetencer. Det er simpelthen for svært at finde de rigtige kompetencer, særligt digitale kompetencer, og hvis man tror man har fundet dem, og man ender med at ansætte den forkerte, så kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse.

 

Samtidig gennemgår økonomi- og finansfunktionen i disse tider en stor udvikling. Nye teknologier vinder sit indpas i arbejdsdagen, og funktionen opnår megen interesse for tech-selskaber, der udvikler tools, der alle kan bidrage til eksempelvis et øget fokus på automatisering eller endnu bedre rapportering.


 

Problemet i denne sammenhæng er hverken udviklingen eller de nye værktøjer. Det handler i bund og grund om formålet. Virkeligheden er, at økonomi- og finansfunktionens rolle i fortiden har været at behandle økonomiske og operationelle data og omsætte det til nyttig viden. Men med indførelsen af nye teknologier og tendenser finder mange, at deres traditionelle opgaver nu forstyrres af teknologien, og til tider ender denne derfor med at forvirre mere end gavne. 

 

 

Hvilken løsning er så den rigtige for jer?
 

Ovenstående bidrager til konklusionen omkring, at fremtidens økonomi- og finansfunktion kalder på investering i eksterne ressourcer. Ressourcer i form af eksempelvis specialister, der kender til de udfordringer I gennemgår. Specialister der bruger hver evig eneste dag på at forholde sig til de førnævnte udfordringer, og som derfor også ved, hvordan der kan eksekveres på disse.

 

Derfor kan det være en idé, såfremt jeres virksomhed står og mangler kvalificeret arbejdskraft, at få hjælp udefra af en virksomhed, som eksempelvis CapWorks.

 

Vi kan kaste et friskt blik på jeres arbejdsgange, udfordre der hvor der skal udfordres og i sidste ende give jer redskaberne til, enten over en kortere eller længere periode, at optimere jeres økonomi- og finansfunktion.

 

Hvis I ønsker at vide mere om vores ydelser og læse, hvordan vi kan bidrage til jeres økonomi- og finansfunktion, så har vi i nedenstående samlet nogle relevante links for jer:

 

CFO Services: Når I har behov for rådgivning eller assistance
Interim Assistance: Når I har behov for assistance fra specialister, mellemledere og op efter
Specialtilpassede IT-løsninger: Intelligente digitale løsninger til jeres systemudfordringer
System til strømligning af jeres Transfer Pricing dokumentation