Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

Driftsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks ApS bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med vores kompetente løsninger hjælper forskellige virksomheder med løn- og regnskabsoutsourcing samt IT-løsninger til effektivisering af systemer og processer.

Regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens? Så er stilling som erfaren konsulent måske noget for dig.

I CapWorks ApS bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper forskellige virksomheder med deres regnskabsfunktion samt effektivisere deres løn- og økonomiske systemer samt processer.

Uopfordret ansøgning

Hos CapWorks er vi altid interesseret i nye og spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af vores virksomhed.

Hvis du ikke kan finde den stilling, som passer til lige netop dig, er du derfor velkommen til, at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os, inden vi publicerer nye stillingsopslag. Du kan eventuelt se mere under eksempelvis Interim Assistance, CFO Services, Lønadministration, Lej en bogholder for at læse mere omkring vores ydelser.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: