Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

Udviklingsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Talstærk Consultant til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens? Så er stillingen som Consultant måske noget for dig.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Ambitiøs økonomielev

Til vores team i Herlev søger vi en ambitiøs økonomielev med et godt overblik samt sans for detaljer og struktur.

Har du ambitioner om en hverdag med tal i fokus og ønsker du at udvikle dit talent for kunderelationer? Så vær med til at forme din egen fremtid med en elevplads hos CapWorks.

Allround bogholder søges til 3 måneders interim opgave

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens?

Til en af vores kunder i Storkøbenhavn søger vi en allround bogholder til et 3 måneders vikariat, hvor du kommer til at arbejde med styring af forskellige bogholderi opgaver i forbindelse med selskabets datterselskaber i Europa.

Uopfordret ansøgning

Hos CapWorks er vi altid interesseret i nye og spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af vores virksomhed.

Hvis du ikke kan finde den stilling, som passer til lige netop dig, er du derfor velkommen til, at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os, inden vi publicerer nye stillingsopslag.

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Bruun på +45 92 44 50 54 eller hb@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: