Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

 

Økonomimedarbejder med stærke controlling og Excel kompetencer

Er du super-skarp til tal & Excel? Kan du behandle, afstemme og videreformidle nøgletal og økonomiske rapporter? Så er det måske netop dig, som vi har behov for.   

Til en af vores kunder i Storkøbenhavn søger vi en økonomimedarbejder med stærke Excel kompetencer til en længerevarende projektansættelse, hvor du primært kommer til at arbejde med bearbejdning og afstemning af større datamængder med base i finansafdelingen.

Udviklingsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Erfaren og driftsikker Senior Consultant (financial controller) med solid regnskabserfaring

Drømmer du om en dynamisk hverdag, hvor du kan skabe stabilitet og vækst i forskellige virksomheders økonomifunktion med din professionelle rådgivning? Så bliv Senior Consultant i CapWorks – en virksomhed i stærk vækst.

Som Senior Consultant i CapWorks får du en intensiv og projektbaseret hverdag, hvor du får ansvaret for en række forskellige virksomheders økonomiopgaver og er med til at løse økonomiske udfordringer ud fra deres behov.

Forretningsorienteret IT-projektleder med fokus på nye digitale kundeløsninger indenfor økonomiområdet

Motiveres du af projektledelse, designe og digitalisering af processer samt hjælpe med at løfte IT-løsninger til at håndtere komplicerede processer i både små som større internationale virksomheder? Trives du i rollen som projektleder med en stærk forretningsforståelse og god teknisk viden?

Så bliv IT-projektleder i CapWorks – en virksomhed, hvor udvikling, digitalisering og optimering er i højsæde.

Uopfordret ansøgning

Hos CapWorks er vi altid interesseret i nye og spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af vores virksomhed.

Hvis du ikke kan finde den stilling, som passer til lige netop dig, er du derfor velkommen til, at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os, inden vi publicerer nye stillingsopslag. Du kan eventuelt se mere under eksempelvis Interim Assistance, CFO Services, Lønadministration, Lej en bogholder for at læse mere omkring vores ydelser.

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Bruun på +45 92 44 50 54 eller hb@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: