Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

 

Økonomiassistent søges til 3 måneders vikariat

Kan du godt lide at arbejde med de mere rutinepræget økonomi opgaver i en spændende international virksomhed? Og kan du arbejde i hele sommerperioden, så er denne stilling måske lige netop dig?

Til en af vores kunder i Ballerup søger vi en økonomiassistent til et 3 måneders vikariat på ca. 20 timer ugentligt, hvor man skal arbejde hver torsdag, fredag og mandag, hvor du kommer til at arbejde med assistance indenfor økonomiområdet i organisationens salgs- og distributionsafdeling. Du vil primært arbejde med SAP og Excel som arbejdsredskaber.

Udviklingsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Uopfordret ansøgning

Hos CapWorks er vi altid interesseret i nye og spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af vores virksomhed.

Hvis du ikke kan finde den stilling, som passer til lige netop dig, er du derfor velkommen til, at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os, inden vi publicerer nye stillingsopslag.

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Bruun på +45 92 44 50 54 eller hb@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: