Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

Erfaren og driftsikker Senior Consultant

Drømmer du om en dynamisk hverdag, hvor du kan skabe stabilitet og vækst i forskellige virksomheders økonomifunktion med din professionelle rådgivning? Så bliv Senior Consultant i CapWorks – en virksomhed i stærk vækst.

Som Senior Consultant i CapWorks får du en intensiv og projektbaseret hverdag, hvor du får ansvaret for en række forskellige virksomheders økonomiopgaver og er med til at løse økonomiske udfordringer ud fra deres behov.

Økonomikonsulent

Drømmer du om en interessant hverdag, hvor du kan skabe stabilitet og vækst i forskellige virksomheders økonomi med din professionelle rådgivning?

Bliv konsulent hos CapWorks – en virksomhed i stærk vækst. Du får en intensiv og projektbaseret dagligdag, hvor du har ansvar for en række virksomheders økonomiopgaver. Som CapWorks-økonomikonsulent kommer du ud hos kunderne, hvor du er med til at løse udfordringer ud fra deres behov.

Innovativ Backend-udvikler

Motiveres du af at designe og udvikle IT-løsninger til komplicerede processer i mellemstore virksomheder? Trives du i rollen som konsulent og kan du udvikle og programmere i #C, .NET og SQL i søvne?

Så bliv udvikler i CapWorks – en virksomhed, hvor udvikling, digitalisering og optimering er i højsædet.

Udviklingsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Liza Zola på +45 93 92 44 84 eller lz@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: