Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

Innovativ Backend-udvikler

Motiveres du af at designe og udvikle IT-løsninger til komplicerede processer i mellemstore virksomheder? Trives du i rollen som konsulent og kan du udvikle og programmere i #C, .NET og SQL i søvne?

Så bliv udvikler i CapWorks – en virksomhed, hvor udvikling, digitalisering og optimering er i højsædet.

Talstærk Consultant til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens? Så er stillingen som Consultant måske noget for dig.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Udviklingsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Junior Backend Developer

Vil du have erfaring og videreudvikles indenfor backend og programmeringsområdet? Så bliv en del af vores team af danske udviklere, som også arbejder tæt sammen med vores udviklingsteam i Vietnam.

Ambitiøs økonomielev

Til vores team i Herlev søger vi en ambitiøs økonomielev med et godt overblik samt sans for detaljer og struktur.

Har du ambitioner om en hverdag med tal i fokus og ønsker du at udvikle dit talent for kunderelationer? Så vær med til at forme din egen fremtid med en elevplads hos CapWorks.

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Bruun på +45 92 44 50 54 eller hb@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: