Ledige stillinger hos CapWorks

Ledige stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og er derfor altid interesseret i at høre fra potentielle nye økonomikonsulenter og systemudviklere.

Bogholderiassistent søges til længerevarende vikariat

Kan du godt lige at arbejde med de mere rutinepræget bogholderi opgaver i en spændende mindre virksomhed? Og er du fleksibel i forhold til arbejdstiden, så er denne stilling måske lige netop dig?

Til en af vores kunder i det centrale København ved søerne søger vi en bogholderiassistent til et længerevarende vikariat med ca. 120 timer pr. måned, hvor du kommer til at arbejde med assistance indenfor bogholderi området samt hjælp med andre regnskabsmæssige opgaver i samarbejde med selskabets regnskabschef. Det vil primært være kreditorarbejde i SAP samt lidt arbejde i E-conomics.

Erfaren og driftsikker Senior Consultant (controller) med solid regnskabsforståelse

Drømmer du om en dynamisk hverdag, hvor du kan skabe stabilitet og vækst i forskellige virksomheders økonomifunktion med din professionelle rådgivning? Så bliv Senior Consultant i CapWorks – en virksomhed i stærk vækst.

Som Senior Consultant i CapWorks får du en intensiv og projektbaseret hverdag, hvor du får ansvaret for en række forskellige virksomheders økonomiopgaver og er med til at løse økonomiske udfordringer ud fra deres behov.

Udviklingsorienteret lønkonsulent

Er du stærk i alle lønfunktionens facetter? Mestrer du lønregler og har du en bred erfaring inden for lønadministration. Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som lønkonsulent i CapWorks ApS.

I CapWorks bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der med sine kompetente løsninger hjælper virksomheder med at effektuere og effektivisere deres økonomiske- og lønmæssige systemer samt processer.

Uopfordret ansøgning

Hos CapWorks er vi altid interesseret i nye og spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af vores virksomhed.

Hvis du ikke kan finde den stilling, som passer til lige netop dig, er du derfor velkommen til, at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os, inden vi publicerer nye stillingsopslag.

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Bruun på +45 92 44 50 54 eller hb@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: