Ledige konsulent stillinger

Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst og søger derfor bla. økonomikonsulenter og systemudviklere.

Her finder du vores ledige stillinger. Klik på ‘Søg stilling’ for at se stillingsopslag og søge det ønskede job.

Vi har pt. ledige økonomikonsulent stillinger, ligesom vi søger en recruiter, en lønkonsulent og en studentermedhjælper.

Marketingsansvarlig

Drømmer du om at stå for markedsføring og kommunikation i et vækstorienteret konsulent- og softwarehus, hvor du er med til at forme strategi og brand.

Har du det drive der skal til at løfte CapWorks og Gratisals marketing, kommunikation og visuelle identitet, så vi enten matcher de bedste i branchen eller løfter os et niveau over, så har du muligheden her.

Økonomikonsulent

Drømmer du om en interessant hverdag, hvor du kan skabe stabilitet og vækst i forskellige virksomheders økonomi med din professionelle rådgivning?

Bliv konsulent hos CapWorks – en virksomhed i stærk vækst. Du får en intensiv og projektbaseret dagligdag, hvor du har ansvar for en række virksomheders økonomiopgaver. Som CapWorks-økonomikonsulent kommer du ud hos kunderne, hvor du er med til at løse udfordringer ud fra deres behov.

Lønkonsulent

Vi samler Danmarks bedste hold af konsulenter, som er udadvendte, nysgerrige og løsningsorienterede, så vi kan engagere os bedst muligt hos vores kunder.

CapWorks er en konsulentvirksomhed i stærk vækst. Hos os åbner en verden af muligheder sig for dig, hvor du vil have stor indflydelse og være med til at skabe din egen stilling, som kan bevæge sig i flere retninger over tid.

Studentermedhjælper

Kan du bruge Excel i søvne og spiser du tal til morgenmad? Så bliv en del af CapWorks.

Vi har nemlig brug for flere studentermedhjælpere for at følge med vores vækst.

Kickstart din karriere i regnskab og økonomi med et studierelevant job i en konsulentvirksomhed, hvor du bliver en del af et socialt kontormiljø.

Økonomielevplads hos CapWorks

Økonomielev med ambitioner søges til Gazellevirksomhed
 
Få den bedste start på din karriere
Har du ambitioner om en hverdag med tal i fokus og ønsker du at udvikle dit talent for kunderelationer? Så vær med til at forme din egen fremtid med en elevplads hos CapWorks.

  • Du får praktisk læring fra dag 1 med fast mentor
  • Du får spændende opgaver og egne kunder, så du udvikler dig både fagligt og personligt
  • Du bliver forberedt på opgaver og kommunikation med både store og små virksomheder

Ring for uforpligtende møde

Send din ansøgning og dit CV til info@capworks.eu.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Marianne Gammelager Mortensen på +45 23832000 eller mgm@capworks.eu.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3A, 2. sal | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: