Jobbank hos CapWorks. Se alle vores ledige job her og ansøg via link.

Karriere hos CapWorks

Søger du job i økonomibranchen? Hos CapWorks er vi altid interesserede i at møde dig, der er nysgerrig på tal og stærk i sikre løsninger.

Sådan finder du dit nye job i CapWorks jobbank

En karriere hos CapWorks er en investering i ny viden og udvikling af dine evner indenfor dit fag og i mødet med vores kunder.

CapWorks er en virksomhed i kraftig vækst. Det er derfor en arbejdsplads, som kræver noget af dig både fagligt og menneskeligt.

Du er selv med til at sætte målet for din karrierevej: præstationer, ambitioner, evner og ønsker giver dig hos CapWorks en mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Vi ser dig og vores andre ansatte, som det vigtigste i vores konsulenthus: vores stærkeste ressource.  Derfor vil du opleve sparring, personlig udvikling og engagerede kollegaer på daglig basis.

På den måde kan du trygt føle dig som en fra teamet, selvom du er ude hos en af vores kunder. 

Din karriere hos CapWorks starter lige her:

Du får her muligheden for at kickstarte din karriere i regnskab og økonomi med et studierelevant job. Du får testet din kunnen af og får praktisk erfaring, som gør dig skarpere.

Dine opgaver vil i starten være basisopgaver, så som bogføring og afstemning af bank og moms for mindre og mellemstore virksomheder. I takt med du opnår en god basisviden og erfaring som konsulent, vil du få nye udfordringer, som matcher dit faglige og praktiske niveau.

Få en trainee plads i et konsulenthus i kraftig vækst. Lær af nogle af branchens bedste konsulenter og ikke mindst af indblik i forskellige kunders opgaver. Et traineeforløb i CapWorks giver en usædvanlig stærk viden omkring alle basiskompetencerne i en økonomifunktion. Sammen med dig målretter vi dit trainee forløb – for eksempel mod en stiling som konsulent.

I forhold til en traditionel trainee stilling vil du hos CapWorks opnå en bredere viden om, hvordan opgaver kan tilgås, om løsningsscenarier og du vil opnå en god viden om best practice.

I forhold til en revisionselevstilling vil du opleve, at vi er mere driftsorienterede og at vi er en mere integreret del af vores kunders aktivitet. Det giver en dybere forståelse af økonomifunktionen i virksomhederne og samtidig den brede viden og opbygning af overblik, som er styrken ved at arbejde med mange forskellige kunder.

Du får her muligheden for at kickstarte din karriere i regnskab og økonomi med et studierelevant job. Du får testet din kunnen af og får praktisk erfaring, som gør dig skarpere.

Dine opgaver vil i starten være basisopgaver, så som bogføring og afstemning af bank og moms for mindre og mellemstore virksomheder. I takt med du opnår en god basisviden og erfaring som rådgivende kundekonsulent, vil du få nye udfordringer, som matcher dit faglige og praktiske niveau.

Teorien er på plads, uddannelsen er det samme og du er klar til at bygge videre på din karriere. Du kommer i berøring med flere typer kunder og udfordringer. Kravene skærpes, opgaverne bliver mere komplekse og du vil arbejde mere selvstændigt – altid med godt rygstød fra teamet og din Senior Konsulent.

Dine opgaver vil typisk være at varetage det fulde bogholderi for 2-4 faste mindre eller mellemstore virksomheder, herunder løn, regnskab, bogføring, månedsrapportering og sparring til de faste kunder.

Manager

Som CapWorks manager arbejder du typisk som controller, regnskabschef eller deltager på forandringsprojekter. Opgaverne er enten for en række kunder eller på enkeltstående projekter.

Afhængig af arbejdsområde kan der være større eller mindre grad af personale- og projektledelse. Der vil også være kunderelationsarbejde, kunde- og teamsparring.

Du har typisk 5-10 år praktisk erfaring med høj faglig viden, og du har formentlig en lang eller mellemlang uddannelse, der matcher dit kompetenceniveau.

Fagligt vil du udvikle dig enten i retning af en specialist rolle, som kan være i relation til løsninger eller metoder, eller som generalist, hvor ledelse af en økonomifunktion vil være det primære. I begge roller vil optimering, implementeringer og forandringer være nøgleord, som vil præge din dagligdag.

Senior Manager

CapWorks senior managers har i mange tilfælde opgaver som managers, men med en større erfaring og sikkerhed i udførelsen, ligesom personaleledelse af større teams vil være en naturlig del.

Man udnævnes som partnere baseret på ansvar og evnen til at udbygge forretningsområder i CapWorks.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: