Interim Assistance - Ekstra kompetencer og ressourcer til din virksomhed

Interim Assistance

Når du har behov for assistance fra specialister, mellemledere og op efter

Ekstra kompetencer og ressourcer til din økonomifunktion

Det stadig stigende krav til styring og rapportering, til effektivitet, til ledelse og kommunikation kræver effektive ledere – også i særlige indsatsperioder.

Interim løfter et team med eksisterende ressourcer eller yderligere kompetencer ved mangel på leder eller ved større forandring.

CapWorks er fast leverandør af Interim Assistance og Change Management ydelser til danske virksomheder samt offentlige organisationer, og med vores konsulenter, regnskabschefer og CFO’s i din virksomhed, får du kompetente ledere, med stærke faglige samt personlige kompetencer, der overholder deadlines og ikke spilder tiden.

Vores interim assistance anvendes ofte, når virksomheden har behov for en kortere- eller længerevarende stillingsbesættelse – f.eks. ved due dilligence behandling, internationalisering, når en leder skal frigøres til andre opgaver, i tilfælde af rationalisering, ved køb og salg af virksomheder, ved skift til nye systemer, som partner under forandringsledelse og hver gang du mangler en medarbejder i organisationen.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

CapWorks Interim Assistance

Z

CapWorks trækker på et unikt dansk netværk og kan hjælpe virksomheder med konsultation eller midlertidige stillingsbesættelser fra specialister, mellemledere og op efter

Z

CapWorks sætter sig ved hver enkelt opgave ind i udfordringerne, så den løses bedst muligt – hurtigst muligt

Z

CapWorks løser hele projekter, men kan også indgå i kundernes egne teams med interim ledelse

Anbefalede artikler

Digitalisering af din økonomiafdeling

I indlægget deler vi vores refleksioner vedrørende den digitale transformations betydning for fremtidens økonomiafdeling.

Automation vinder stadig større indpas, interessen for Artificial Intelligence stiger og aldrig har flere drømt om en papirløs administration. Mange virksomheder gennemgår i disse år en omfattende digitalisering af økonomifunktionen.

Sådan outsourcer du din økonomifunktion

I indlægget belyser vi, hvorfor vi mener, at en integreret form for outsourcing skaber størst værdi for din virksomhed.

Foruden at få varetaget økonomifunktionens basisopgaver – svarende til 80 procent af arbejdet – vil du med en integreret outsourcingsproces få udarbejdet rapporter og analyser samt opleve en optimering af medarbejdere og produktion.

Har I styr på jeres Transfer Pricing dokumentation?

Hvad enten I har en simpel eller kompleks virksomhed, er det en stor opgave at fremlægge retvisende dokumentation omkring virksomhedens transaktioner på tværs af landegrænser.

For mellemstore og store virksomheder kan det derfor være ganske fordelagtigt at anvende et Transfer Pricing dokumentationsstyringsværktøj, da det vil give en markant bedre styring og samtidig sikre, at man nemt og hurtigt kan fremlægge retvisende dokumentation.

Vil du læse mere?

I vores blog deler vi jævnligt tanker omkring alt fra den gode forandringsproces til den succesfulde outsourcing af økonomifunktionen.
Hvis du vil holde dig opdateret inden for ovenstående kan du følge vores blog via linket her.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: