Interim Assistance - Ekstra kompetencer og ressourcer til din virksomhed

Interim Assistance

Når du har behov for assistance fra specialister, mellemledere og op efter

Ekstra kompetencer og ressourcer til din økonomifunktion

Det stadig stigende krav til styring og rapportering, til effektivitet, til ledelse og kommunikation kræver effektive ledere – også i særlige indsatsperioder.

Interim løfter et team med eksisterende ressourcer eller yderligere kompetencer ved mangel på leder eller ved større forandring.

CapWorks er fast leverandør af CFO services i form af rådgivning, Interim Assistance og Change Management ydelser til danske virksomheder samt offentlige organisationer.

Med vores konsulenter i din virksomhed, får du kompetente specialister og ledere, med stærke faglige samt personlige kompetencer, der overholder deadlines og ikke spilder tiden.

Vores Interim Assistance anvendes ofte, når virksomheden har behov for en kortere- eller længerevarende stillingsbesættelse – f.eks. ved due dilligence behandling, internationalisering, når en leder skal frigøres til andre opgaver, i tilfælde af rationalisering, ved køb og salg af virksomheder, ved skift til nye systemer, som partner under forandringsledelse og hver gang du mangler en medarbejder i organisationen.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

CFO/Økonomichef

Har I brug for en interim CFO eller økonomichef, der kan lede virksomheden sikkert gennem en forandringsproces, eller drifte økonomi- og finansfunktionen indtil en mere fast løsning er fundet?

Hos CapWorks trækker vi på et unikt dansk netværk og kan hjælpe jeres virksomheder med at finde den helt rigtige leder.

Udover solid erfaring med forretningsudvikling og økonomistyring, har vores ledere altid en god digital forståelse og besidder en solid indsigt i, hvordan man skaber koblingen mellem økonomi og teknologi. Samtidig er disse gode kommunikatører, der alle anerkender, at en værdiskabende økonomifunktion blandt andet tager sit udgangspunkt i en løbende formidling til resten af organisationen og dennes omverden.

Regnskabschef

Mangler I en regnskabschef, der med kort varsel kan indtræde i organisationen og levere værdifulde driftsøkonomiske analyser og rapporter?

Hos CapWorks kan vi stille ressourcer med den rette erfaring til rådighed for lige netop jeres økonomiafdeling.

Vi trækker på et unikt dansk netværk og vores regnskabschefer er alle opdateret på den nyeste lovgivning, og besidder alle overblikket og lederevnerne til at varetage stillingen midlertidigt, eller over længere perioder til en fast lav timepris.

Controller/Specialist

Har I brug for kvalificeret sparring omkring jeres virksomheds økonomifunktion, eller har I brug for en specialist, der eksempelvis kan optimere jeres anvendelse af Excel?

Vi leverer controllere og specialister til nogle af Danmarks største virksomheder, og kan med kort varsel skaffe den optimale ressource til netop jeres økonomifunktion.

Vores specialister er alle stærke kommunikatører. Derfor kan disse også varetage oplæring af nye såvel som nuværende medarbejdere, og dermed sikre at den specialiserede viden forbliver i organisationen efter aftalens ophør.

Anbefalede artikler

CFO’ens største udfordring – når kompetencerne ikke matcher de digitale krav

CFO’ens største udfordring er at finde en arbejdskraft med de rette kompetencer, der kan håndtere de traditionelle økonomiske funktioner og som samtidig mestrer de nødvendige digitale discipliner. Hvordan udfordringen kan løses, kigger vi nærmere på i dette blogindlæg.

Sådan outsourcer du din økonomifunktion

I indlægget belyser vi, hvorfor vi mener, at en integreret form for outsourcing skaber størst værdi for din virksomhed.

Foruden at få varetaget økonomifunktionens basisopgaver – svarende til 80 procent af arbejdet – vil du med en integreret outsourcingsproces få udarbejdet rapporter og analyser samt opleve en optimering af medarbejdere og produktion.

Har I styr på jeres Transfer Pricing dokumentation?

Hvad enten I har en simpel eller kompleks virksomhed, er det en stor opgave at fremlægge retvisende dokumentation omkring virksomhedens transaktioner på tværs af landegrænser.

For mellemstore og store virksomheder kan det derfor være ganske fordelagtigt at anvende et Transfer Pricing dokumentationsstyringsværktøj, da det vil give en markant bedre styring og samtidig sikre, at man nemt og hurtigt kan fremlægge retvisende dokumentation.

Vil du læse mere?

I vores blog deler vi jævnligt tanker omkring alt fra den gode forandringsproces til den succesfulde outsourcing af økonomifunktionen.
Hvis du vil holde dig opdateret inden for ovenstående kan du følge vores blog via linket her.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: