Interim Assistance - Ekstra kompetencer og ressourcer til din virksomhed

Interim Assistance

Interim Assistance: Når I har behov for assistance fra specialister, mellemledere og op efter

Interim Assistance giver ekstra kompetencer/ressourcer til jeres finans- og økonomifunktion

Det stadig stigende krav til styring og rapportering, til effektivitet, til ledelse og kommunikation kræver effektive ledere – også i særlige indsatsperioder.

Interim assistance løfter et team med eksisterende ressourcer eller yderligere kompetencer ved mangel på leder eller ved større forandring.

Med vores konsulenter i jeres virksomhed, får I kompetente specialister og ledere, med stærke faglige samt personlige kompetencer, der overholder deadlines og ikke spilder tiden.

Vores Interim Assistance anvendes ofte, når virksomheden har behov for en kortere- eller længerevarende stillingsbesættelse – f.eks. ved due dilligence behandling, internationalisering, når en leder skal frigøres til andre opgaver, i tilfælde af rationalisering, ved køb og salg af virksomheder, ved skift til nye systemer, som partner under forandringsledelse og hver gang I mangler en medarbejder i organisationen.

 

Interim Assistance nyheder: Nye kandidater, hver måned

Hvis I ikke har et akut behov for interim assistance kan I med fordel benytte jer af vores nye service; Interim nyheder. Her vil I hver måned blive præsenteret for fire relevante og branchespecifikke kandidater, som kunne være jeres nye konsulent.

Det er gratis og uforpligtende at benytte sig af servicen, og I får et unikt indblik i, hvilke typer af interim-konsulenter, der findes på markedet. Hvis en given konsulent vækker jeres interesse, kan i med blot et klik tilkendegive denne, hvorefter vi faciliterer kontakten. Konsulenterne er på forhånd blevet screenet, så der vil ikke være langt fra mailen lander I jeres inbox til at I er i besiddelse af en ny konsulent.

For at komme i gang skal i blot tilmelde jer via formularen til højre. Herefter vil i modtage en velkomstmail, hvor I skal udfylde nogle oplysninger omkring jeres virksomhed og jeres eventuelle behov. Disse oplysninger er til for at skræddersy de bedste interim nyheder for lige netop jer.

Hvis du er interesseret i en fast rekruttering fremfor Interim Assistance, så læs mere her

Er du selv interim kosulent og ønsker at være en del af vores interim database, så følget linket og så vil du blive kontaktet af vores recruiter snarest.

Interim assistance - tejn

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Tilmeld jer Interim nyheder:

3 + 4 =

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

I denne video kan du høre vores CEO, Frants Moraitis, fortælle om, hvorfor du skal vælge Interim Assistance og hvordan vi kan hjælpe dig med at løfte din virksomhed.

Læs eksempler under videoen på hvilke typer af medarbejdere vi kan tilbyde dig via vores imterim kartotek.

 

Interim Assistance: CFO/Økonomichef

Har I brug for en interim CFO eller økonomichef, der kan lede virksomheden sikkert gennem en forandringsproces, eller drifte økonomi- og finansfunktionen indtil en mere fast løsning er fundet?

Hos CapWorks trækker vi på et unikt dansk netværk og kan hjælpe jeres virksomheder med at finde den helt rigtige leder.

Udover solid erfaring med forretningsudvikling og økonomistyring, har vores ledere altid en god digital forståelse og besidder en solid indsigt i, hvordan man skaber koblingen mellem økonomi og teknologi. Samtidig er disse gode kommunikatører, der alle anerkender, at en værdiskabende økonomifunktion blandt andet tager sit udgangspunkt i en løbende formidling til resten af organisationen og dennes omverden.

Interim Assistance: Regnskabschef

Mangler I en regnskabschef, der med kort varsel kan indtræde i organisationen og levere værdifulde driftsøkonomiske analyser og rapporter?

Hos CapWorks kan vi stille ressourcer med den rette erfaring til rådighed for lige netop jeres økonomiafdeling.

Vi trækker på et unikt dansk netværk og vores regnskabschefer er alle opdateret på den nyeste lovgivning, og besidder alle overblikket og lederevnerne til at varetage stillingen midlertidigt, eller over længere perioder til en fast lav timepris.

Interim Assistance: Controller/Specialist

Har I brug for kvalificeret sparring omkring jeres virksomheds økonomifunktion, eller har I brug for en specialist, der eksempelvis kan optimere jeres anvendelse af Excel?

Vi leverer controllere og specialister til nogle af Danmarks største virksomheder, og kan med kort varsel skaffe den optimale ressource til netop jeres økonomifunktion.

Vores specialister er alle stærke kommunikatører. Derfor kan disse også varetage oplæring af nye såvel som nuværende medarbejdere, og dermed sikre at den specialiserede viden forbliver i organisationen efter aftalens ophør.

Sidder du i en mindre virksomhed?

Sidder du i en mindre virksomhed, og hverken har behov for en CFO eller en Excel-specialist, men i stedet behov for konkret sparring og assistance omkring emner som eksempelvis årsregnskab og selvangivelse?

Så kan det være relevant at tage fat i en af vores kompetente bogholdere eller regnskabsmedarbejdere.

Vi hjælper ofte ejere af mindre virksomheder, med at få et overblik over deres økonomi og assistere med den daglige administrative drift. Dette gør vi til en fast lav timepris, og vi rykker ud med kort varsel, såfremt det findes nødvendigt. Med vores assitance kan du derfor fokusere på at udvikle og drive din forretning, mens du holder dine omkostninger nede.

 

Anbefalede artikler

CFO’ens største udfordring – når kompetencerne ikke matcher de digitale krav

CFO’ens største udfordring er at finde en arbejdskraft med de rette kompetencer, der kan håndtere de traditionelle økonomiske funktioner og som samtidig mestrer de nødvendige digitale discipliner. Hvordan udfordringen kan løses, kigger vi nærmere på i dette blogindlæg.

Sådan outsourcer du din økonomifunktion

I indlægget belyser vi, hvorfor vi mener, at en integreret form for outsourcing skaber størst værdi for din virksomhed.

Foruden at få varetaget økonomifunktionens basisopgaver – svarende til 80 procent af arbejdet – vil du med en integreret outsourcingsproces få udarbejdet rapporter og analyser samt opleve en optimering af medarbejdere og produktion.

Hvorfor satse på digitalisering og automatisering?

Du er sikkert stødt på begreberne mange gange: ‘digitalisering’ og ‘automatisering’. Men hvad betyder disse ord? Og hvorfor er de vigtige for optimeringen af din økonomifunktion?

Digitalisering og automatisering handler ikke om at erstatte de funktioner, du allerede bruger, men derimod at forbedre dem, sådan at du sparer både tid, penge og unødvendigt besvær.

Har I styr på jeres Transfer Pricing dokumentation?

Hvad enten I har en simpel eller kompleks virksomhed, er det en stor opgave at fremlægge retvisende dokumentation omkring virksomhedens transaktioner på tværs af landegrænser.

For mellemstore og store virksomheder kan det derfor være ganske fordelagtigt at anvende et Transfer Pricing dokumentationsstyringsværktøj, da det vil give en markant bedre styring og samtidig sikre, at man nemt og hurtigt kan fremlægge retvisende dokumentation.

Læs også vores andre blogindlæg via linket her.

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: