Systemintegrationer - CapWorks

Systemintegrationer

Vi skaber forbindelsen mellem din virksomhed
og de systemer, du ønsker at anvende

Hvad nytter det at have de rigtige systemer, hvis de ikke taler sammen?

Vi ønsker alle en applikation, der er målrettet mod den specifikke arbejdsopgave, og ikke blot en løsning, der kan håndtere alle arbejdsopgaver med den samme brugergrænseflade og en tilpasset forretningslogik.

Best of breed-tankegangen, hvor der fokuseres på delelementer i stedet for det store billede (væg til væg-løsningen), er derfor den optimale løsning for mange virksomheder.

Flere er dog tynget af klodsede manuelle processer, hvor data skal overføres mellem forskellige systemer via manuel indtastning, copy-paste, Excel-ark og lignende.

Der kan ofte spares enormt meget administration ved at automatisere sådanne overførsler – og dine medarbejdere frigives til mere inspirerende opgaver, som både giver virksomheden større værdi, og gør det sjovere for dem at gå på arbejde.


Mangler der en integration?

Hvis du i nedenstående ikke finder den integration, du i første omgang ledte efter, så er der ingen grund til at fortvivle. Nedenstående er kun et udsnit af de platforme vi tidligere har hjulpet kunder med integrationer til.

Derfor må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

CapWorks har nemlig integrationsløsninger som ”hyldevarer” til mange af de systemer vi ofte arbejder med. Hvis du bruger eller har designet et system vi ikke lige kender til, kan vores dygtige udviklere hurtigt afsøge mulighederne for at få en integration op at køre. Uanset udfordringen, kan løsningen naturligvis tilpasses jeres arbejdsgange og behov.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Vi integrerer blandt andet mod disse systemer og platforme:

Workbook

ERP-systemet til virksomheden der lever af at sælge timer. Med systemet kan du sammenholde informationer på tværs af din virksomhed og på den måde skabe et unikt styringsværktøj.

NAV

Dynamics NAV er en ERP-løsning (Enterprise Resource Planning), der er let at tilpasse, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere og skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, regnskab og lageradministration.

Uniconta

Uniconta er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projekt. Funktionerne giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

e-conomic

e-conomic er et online regnskabsprogram. Udover almindelig bogføring og fakturering får du også adgang til en lang række funktioner og udvidelser som kan optimere din daglige administration og øge din virksomheds omsætning.

Dinero

Dinero er perfekt til dig som er ny indenfor regnskab. At lave og sende den første faktura, tager 2 minutter. Alle kan gøre det, enkelt og elegant. Få et godt overblik over dine fakturaer, køb, moms m.m. 

Billy

Billy tilbyder et brugervenligt regnskabsprogram til iværksættere, som gerne vil have et let økonomisk overblik. Med Billy kan du få en god start i din nye virksomhed, og det kan samtidig spare dig selv for meget tid.

Gratisal

Gratisal gør lønadministration og behandling af løn nemt og tilgængeligt for alle. Ved valg af Gratisal får du et komplet lønsystem med automatisk indberetning til SKAT, Feriekonto og ATP via eIndkomst.

Toolpack


Toolpack365 er en løsning til virksomhedens økonomifunktion og ledelse. Værktøjet kombinerer en centraliseret og struktureret database med de bedste analyse- og præsentationsværktøjer.

Bilagscan

Bilagscan læser automatisk alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format og sender det via API til ERP. Med Bilagscan sparer du tid og penge på arbejde, samtidig med at du kan håndtere flere kunders bogføringsmateriale inden for samme mængde tid.

Pleo

Pleo er en firmakort-løsning, som klarer dine udgiftsrapporter og gør det lettere at håndtere din virksomheds udgifter. Få fuldt overblik over jeres udgifter, slip helt af med papirarbejde og let dine medarbejderes arbejdsbyrde.

QuickBooks

Med QuickBooks online software bliver fakturering og bogføring en let opgave. Systemet giver dig de funktioner, som er nødvendige for dig, for at kunne drive en mindre virksomhed.

Anbefalede artikler

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook

WorkBook er et unikt ERP-system, der kan sammenholde talrige informationer, optimere brugen af dine inhouse kompetencer samt give dig det store forkromede overblik over projekter og ressourcer.

Men hvilke funktioner rummer WorkBook helt konkret og hvordan kan du bruge styringsværktøjet til at strømline din virksomhed? Det vil vi kigge nærmere på i dette blogindlæg.

Digitalisering af din økonomiafdeling

Automation vinder stadig større indpas, interessen for Artificial Intelligence stiger og aldrig har flere drømt om en papirløs administration. Mange virksomheder gennemgår i disse år en omfattende digitalisering af økonomifunktionen.

I indlægget deler vi vores refleksioner vedrørende den digitale transformations betydning for fremtidens økonomiafdeling.

Optimér din forretning – invéster i Business Intelligence

Business Intelligence-løsninger er i forretningsverdenen populære som aldrig før og det er der naturligvis en rigtig god årsag til. En BI-løsning kan nemlig optimere dine arbejdsgange, give dig et solideret beslutningsgrundlag, automatisere processer samt sænke dine omkostninger. Præcist hvordan kigger vi nærmere på her.

Ring for uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

I samråd med dig, finder den optimale kombination af økonomisystemer, lønsystemer og dine nuværende systemer.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | info@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: