Implementering af WorkBook med Soundvenue

I denne artikel sætter vi fokus på de erfaringer Soundvenue har gjort sig, i deres anvendelse af ERP-systemet WorkBook. Erfaringerne vil spænde fra det første møde med systemet til implementering af dette.

 

Efter at have afprøvet forskellige værktøjer til projektstyring, fik musik-, mode-, og filmmediet Soundvenue gennem kontakter i bureaubranchen anbefalet WorkBook. Som WorkBook implementerings- og kompetencecenter har vi i CapWorks stået for implementeringsarbejdet hos Soundvenue.

 

Demoperioden – ”Hold da op, der er mange funktioner og muligheder”

Som første led i implementeringen fik Soundvenue udleveret en demoversion. Som mange andre projektstyringsværktøjer kan WorkBook ved første øjekast måske virke en kende uoverskuelig. Soundvenue fandt da heller ikke systemet specielt intuitivt til at starte med, da de mange funktioner og muligheder overskyggede det intuitive set-up.

 

Best Practice tankegangen

Efter demoperioden og dennes indblik i WorkBooks mange muligheder og funktioner afholdte Lars Bergstøm, implementeringsansvarlig i CapWorks, en workshop for Soundvenue, hvor Best Practice tankegangen blev gennemgået. Herunder; hvad kan systemet helt præcist, hvordan udnyttes dets fulde potentiale og hvordan navigeres bedst rundt i interfacet?

 

Når først du ved, hvordan systemet skal bruges og hvor de forskellige funktioner ligger, er WorkBook et optimalt ERP-værktøj, der kan enormt meget. Hvis du tidligere har anvendt lignende projektstyringsværktøjer, som Soundvenue der før overgangen til WorkBook anvendte Wrike, er det derfor vigtigt, at du lægger gamle vaner og systemrutiner fra dig for i stedet at tage del i Best Practice tankegangen.

 

I øjeblikket afprøver og igangsætter Soundvenue selv projekter i systemet, alt i mens de løbende er i dialog med Lars omkring korrekte og anbefalede fremgangsmåder. Når denne proces er overstået, vil der følge endnu en artikel, hvor processen og de resterende erfaringer vil blive gennemgået.

 

Ønsker du at vide mere om WorkBook, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på disse sider, hvor Lars blandt andet gennemgår systemets funktionaliteter:

 

  1. WorkBook: ERP-systemet til virksomheden, der lever at af sælge timer
  2. Sådan strømliner du din virksomhed med WorkBook
  3. Sådan øger du din virksomheds effektivitet og rentabilitet med WorkBook