Endnu en udvidelse af medarbejderstaben – der skal nye og stærke kræfter til - CapWorks

Vi opruster endnu engang. Sig pænt goddag til Ann Byrdal Michaelsen, Deniz Yildirim og Marie Vang.

 

CapWorks har over sommeren budt tre dygtige medarbejdere velkommen på kontoret. Den ene er Senior Consultant, den anden Assistant og den tredje Kommunikationspraktikant. De vil, sammen med resten af medarbejderstaben, gøre deres bedste for at skabe de rette løsninger til netop din virksomhed.

 

Derfor skal du naturligvis også have mulighed for at give en hånd, om end en virtuel hånd, til husets nye kræfter. Dog må du nøjes med at få ansigt på Ann og Marie, da Deniz i dag ikke er at finde på kontoret 🙂

 

Oprustning på den økonomiske front

Ann Byrdal Michaelsen er vores nye Senior Consultant. Ann kommer fra en stilling som Økonomikonsulent ved Pecunia Consult og glæder sig mest af alt til at gøre en forskel for vores kunder:

”Jeg glæder mig til at gøre en forskel for Capworks’ eksisterende og potentielle nye kunder. Både for dem der blot har brug for at deres regnskab bliver varetaget af kyndige konsulenter, men ligeledes dem der har brug for periodevis ledelsesrapportering, således at de i fremtiden kommer til at kunne bruge deres finansielle tal til at kunne tage vigtige forretningsmæssige beslutninger”.

“Jeg er fortaler for, at vi alle gør det, vi er bedst til, så hvorfor ikke outsource din regnskabsafdeling til et team med mange forskellige kompetencer”.

 

Når økonomien kan digitaliseres

Deniz Yildirim er vores nye Regnskabsassistent. Han lægger stor vægt på at kunne give kunden den rigtige løsning og ikke blot den nemmeste:

”Jeg finder jobbet højest attraktivt grundet Capworks som virksomhed og deres syn på digitaliseringsprocessen af økonomien. Desuden finder jeg det attraktivt at arbejde for en virksomhed, hvor mulighederne bliver udforsket, som tilsammen kan resultere i fordelagtige løsninger, for både vores kunder og virksomheden som helhed”.

“Jeg finder generelt digitaliseringsprocessen i samfundet meget interessant, herunder mulighederne og udfordringerne det skaber for virksomheder. Jeg ser jobbet som en yderst god mulighed for at stifte bekendtskab med digitalisering i praksis i en økonomivendt position. Muligheden for at kunne hjælpe andre tiltaler mig desuden, da man får mulighed for at give kunden den rigtige løsning og ikke bare den nemmeste”.

 

Når Deniz ikke sidder hos CapWorks, læser han en bachelor i erhvervsøkonomi.

 

Øget fokus på vidensdeling

På kommunikationsfronten vil vores nye praktikant Marie Vang sikre værdiskabende vidensdeling og indholdsproduktion på CapWorks sociale medier. Marie er uddannet cand. mag. og kommer fra et job som journalist:

”At være i et hus hvor medarbejderne er så enormt passionerede og dygtige til det de laver, gør mit arbejde ekstremt spændende, for det er nemlig husets konsulenter, jeg skal fortælle om. Jeg glæder mig til at dykke ned i CapWorks kerneområder, værdisæt og faglige ekspertiser, så jeg kan dele min viden med jer på LinkedIn, Facebook og CapWorks.eu”.