Hjælp til bogføring i regnskabsprogrammet e-conomic
e-conomic

Hjælp til bogføring i regnskabsprogrammet e-conomic?


Vi hjælper jer med jeres bogføring

Har I brug for assistance til jeres bogføring i regnskabsprogrammet e-conomic? Eller ønsker I at outsource jeres bogholderfunktion fuldstændig?

Hos CapWorks servicerer vi virksomheder som benytter e-conomic, og vores konsulenter og bogholdere har stor erfaring med alle dele af systemet. Derfor kan vi nemt og hurtigt varetage hele bogføringen til en fast lav timepris.

Derudover er CapWorks specialiseret i digitalisering af økonomifunktioner, og vi har udviklet integrationer mod en lang række systemer. På den måde kan vi hurtigt integrere e-conomic med de systemer, I allerede benytter eller hjælpe med en løsning i forhold til systemer, I kunne få gavn af at benytte i fremtiden.

Overvejer I at benytte e-conomic som regnskabsprogram?

E-conomic er et online regnskabsprogram særligt udviklet til at optimere arbejdsdagen for bogholdere i små og mellemstore virksomheder.

Foruden almindelig bogføring og fakturering indeholder systemet en lang række funktioner og udvidelser, der kan gøre den daglige administration nemmere og øge virksomhedens omsætning.

Med nem og intuitiv bogføring og momsopgørelse samt hurtig fakturering med systemets app til smartphone og tablet, bliver regnskabsarbejdet både nemmere og mere effektivt.

Hos CapWorks er vi eksperter i regnskabsprogrammet e-conomic og kan derfor nemt varetage jeres bogholderfunktion i systemet. Vi kan desuden hjælpe med at udvikle digitale løsninger, så I kan opnå jeres fulde potentiale.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Integrationer til e-conomic

Har du brug for at integrere e-conomic med dine andre systemer? Så har vi bygget en lang række integrationer, så det bliver super nemt for dig at arbejde på tværs af systemer. Hvis du vil vide mere om vores udbud af integrationer, så læs videre her.

Skal du bruge hjælp til et andet regnskabsprogram?

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: