Hjælp til bogføring i regnskabsprogrammet Dinero - CapWorks
dinero

Hjælp til bogføring i regnskabsprogrammet Dinero?


Vi hjælper dig med din bogføring 

Hos CapWorks har vi specialiseret os i regnskabsprogrammet Dinero. Vores erfarne konsulenter og bogholdere står derfor klar til at hjælpe dig og din virksomhed – uanset om du har brug for support eller ønsker at outsource din bogføring fuldstændig.

Grundet vores indgående kendskab til Dinero, kan vi nemt og hurtigt tage hånd om hele dit bogholderi – naturligvis til en fast lav timepris. På den måde kan du bruge din tid på det, du virkelig brænder for.

CapWorks er desuden specialister i at digitalisere økonomifunktioner. Kunne du tænke dig at integrere Dinero mod systemer, du allerede benytter, eller høre mere om vores integrationer til nye systemer, der kunne være relevante for dig, så kontakt os og hør mere.

Overvejer du at benytte dig af dinero?

Dinero er et moderne og simpelt regnskabsprogram særligt udviklet til iværksættere og selvstændige.

Undgå krøllede kvitteringer, mistede bilag og lange fakturaprocesser. Med Dinero’s app til web og mobil kan du sende faktura på under 2 minutter og gøre det når som helst og hvor som helst.

Dinero er velegnet til dig, der er ny indenfor regnskab, men indeholder samtidig brugbare funktioner til mere avanceret regnskabsarbejde. Hos CapWorks er vi eksperter i systemet og står klar til at hjælpe med både bogføring i systemet eller med digitale løsninger skræddersyet til din virksomhed.

 

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Integrationer til Dinero

Har du brug for at integrere Dinero med dine andre systemer? Så har vi bygget en lang række integrationer, så det bliver super nemt for dig at arbejde på tværs af systemer. Hvis du vil vide mere om vores udbud af integrationer, så læs videre her.

Skal du bruge hjælp til et andet regnskabsprogram?

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: