Digitalisering af alt fra kontraktstyring til transfer pricing dokumentation

Digitalisér dine processer
Kontrakt- og opgavestyring, Transfer Pricing, Klinisk registrering mm.

Digitale løsninger på få timer

Med Tempus Serva platformen er vi i stand til at opbygge sider, formularer, databaser, rapporter og rettighedsstyring, og så er systemet klar til at ”go live” efter få timer. Det skyldes, at platformen består af en række gennemtestede standardkomponenter, der kan kombineres vilkårligt for at matche de eksakte behov.

I stedet for at programmere sammensættes en række standardkomponenter, der kan vælges og konfigureres med få klik. Dermed kan alle typer projekter designes, stort set mens de formuleres af konsulent og brugere.

Vi springer kravspecifikation og mock-ups over, og går direkte til løsningen, som lanceres for dig med det samme. Det er nemmere, billigere og kvalitetsmæssigt langt bedre at levere 70-80% af en tiltænkt løsning med det samme, end 95% af det tiltænkte efter 3 til 6 måneder. Det gør brugerne i stand til at se mulighederne med det samme og skabe en ny form for udviklingsdynamik helt tæt på forretningen.

Det giver liv til brugerdreven innovation og produktudvikling, og løsninger kan nemt justeres og tilpasses undervejs. Effekten er nye processer, formularer og handlinger på få timer og omstillingsparatheden øges.

transfer pricing

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Fra beslutning til færdig løsning

I denne video kan du høre Jesper Schneider, CCO hos Tempus Serva, fortælle, hvordan platformen gør det muligt for selv ikke-teknikere at skabe robuste applikationer på rekordtid, hvorfor løsningen allerede har vundet indpas hos en lang række virksomheder.

Hvad enten du er en stor eller lille virksomhed, kan du med Tempus Serva i langt højere grad digitalisere og dermed optimere dine arbejdsgange.

Hvordan fungerer løsningen?

Med Tempus Serva kan vi aktivere brugerne på en helt ny måde og det ender oftest med at de oprindelige ønsker udvikler sig, fordi brugerne kan se løsning og eventuelle uhensigtsmæssigheder med det samme, og hermed skabes  der nye ideer til forbedringer. En positiv udviklingscyklus aktiveres.

Har du processer som du kan se en fordel at få digitaliseret? Med CapWorks som sparringspartner har du muligheden for at digitalisere og automatisere på en helt ny måde.

 

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: