Den gode lønfunktion

Den gode lønfunktion

Den moderne virksomhed har brug for en fleksibel og automatiseret lønfunktion.

Hvad er den gode lønfunktion?

Uanset størrelsen på din virksomhed er det vigtigt, at have en lønfunktion, der understøtter din virksomheds vækst og konkurrencedygtighed og ikke er en hæmsko og unødig tidsrøver.

I CapWorks anser vi følgende fokuspunkter som centrale for en god og sund lønfunktion:

 

  • Automatisering: Så mange som muligt af de tunge, manuelle processer vedrørende lønadministration kan med fordel automatiseres. Så kan din virksomheds lønansvarlige bruge arbejdstiden på udvikling af funktionen.
  • Skalerbarhed: Selv for den mindre virksomhed er det essentielt at have en lønfunktion, der ikke volder problemer når forretningen og mængden af lønsedler vokser.
  • Integration: En sund lønfunktion er en aktiv spiller i din virksomhed, og er dermed en integreret del af din økonomifunktion såvel som resten af virksomheden.
Proofing - Tejn Nielsen

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Råd til den gode lønfunktion

I denne video kan du høre Tejn Vanting Nielsen fortælle om hvordan du sikrer dig, at din virksomhed har en god lønfunktion.

Hos CapWorks har vi et stærkt og alsidigt hold af eksperter, der kan hjælpe dig til at finde frem til den optimale lønfunktion for netop din virksomhed. Læs mere om hvordan vi kan tilbyde dig assistance til din lønfunktion.

Automatisering af din lønfunktion

Lønfunktion
Det kan lyde skræmmende, men er det ikke – den moderne teknologi kan faktisk være yderst værdiskabende!

Automatiserede processer kan varetage forudsigelige og beregnelige opgaver. De erstatter ikke lønmedarbejdere og udviklere – de kan trods alt ikke tænke selv – men er et godt redskab til stabil og fejlfri indsamling og behandling af data.

Cirka 40% af de lønadministrative opgaver kan klares automatisk. Dine lønmedarbejdere kan dermed bruge mere tid på analyser, udvikling og andre opgaver, der er værdiskabende for din virksomhed.

Skalerbarhed i dit lønsystem

Lønfunktion
En virksomhed i vækst har brug for en lønfunktion der er skalerbar. Her hjælper et godt lønsystem – find det hellere før end siden! Et system, der umiddelbart er tilfredsstillende kan hæmme din virksomheds udvikling når den vokser.

Vær på forkant med udviklingen og tænk stort fra starten, i stedet for at stille dig tilfreds med lappeløsninger. Lønsystemet Gratisal har den skalerbarhed, der gør at det kan følge din virksomhed igennem hele dens udvikling. Både hvad angår pris og features kan systemet skræddersys til dine behov, og det kan integreres med eksempelvis det regnskabsprogram du i forvejen benytter.

Integration

Lønfunktion
En lønfunktion behøver ikke at være en ”sort boks”, men kan med fordel være et område, hvor du prioriterer inddragelse af medarbejderne og sikrer en dynamik, der kan være værdiskabende for resten af virksomheden.

En prioritering af at være fremme i skoene på et område, der ellers kan være lidt overset, kan blive netop den faktor, der gør din virksomhed ekstra agil og konkurrencedygtig. Læs mere om hvordan du starter den rigtige forandringsproces i dette blogindlæg.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: