Deltek 's WorkBook: Optimér din brug af systemet nu

Deltek

Vi optimerer din anvendelse af ERP-systemet fra Deltek, WorkBook


WorkBook fra Deltek: Bureau og konsulentbranchens foretrukne projektstyringsværktøj


WorkBook fra Deltek er bureau- og konsulentbranchens foretrukne projektstyringsværktøj, og det er det ikke uden grund.

Mulighederne er mange, men disse kan også nogle gange forvirre mere end gavne. Men med den rette anvendelse af WorkBook kan du forvandle dit bureau til en effektiv og velsmurt projektmaskine – og hvem ønsker ikke dét?

Vi kan guide dig sikkert og trygt gennem nogle af de features og muligheder i WorkBook, som du måske ikke benytter dig af. Der er helt sikkert noget, som virkelig kan gavne dit bureaus projektarbejde, så du fremover får udnyttet det optimeringspotentiale, som bare ligger og venter på dig.

Får du eksempelvis planlagt og defineret dine projekter optimalt på baggrund af de forskellige grupper af ressourcer, som du har til rådighed?

Gør du ordentlig brug af de notifikationsmuligheder, som systemet tilbyder?

Eller har du styr på rentabiliteten på dine jobs og medarbejdere, så du undgår projekter, hvor indsatsen er større end outputtet?

Siden 2011 har CapWorks fokuseret på at servicere virksomheder som bruger Deltek WorkBook. Vi kender derfor hver enkelt lille funktion og kringelkrog af systemet, hvorfor vi nemt og hurtigt kan varetage din bogføring, til en fast lav timepris.

Du kan læse mere om vores priser her.

 

Overvejer du at benytte dig af WorkBook?

Hvis din virksomhed ikke benytter sig af WorkBook endnu, men overvejer det, så læs på denne side, hvor vi introducerer systemet og giver dig nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang.

 

Deltek - tejn

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Din anvendelse af WorkBook

I denne video kan du høre Tejn Vanting Nielsen, hvordan du kan anvende Deltek WorkBook til at optimere dine forretningsgange.

Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan strømline din virksomhed med systemet, så har vi også lavet et blogindlæg, hvor vi går lidt mere i dybden med anvendelsesmulighederne.

Du kan læse indlægget her.

Optimér WorkBook med integration til lønsystemet Gratisal

Gratisal kan integreres med Deltek WorkBook – som det eneste lønsystem i Danmark!

Systemet kan skræddersys til din virksomhed, efter netop dine behov, og er endda Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. pr. lønseddel. Prisstrukturen er unik, og tillader dig at vælge mellem fire pakker, men samtidig til- og fravælge moduler som du vil. På den måde betaler du aldrig for noget du ikke skal bruge.

Vil du have mulighed for at integrere til WorkBook og samtidig automatisere dine lønadministrative processer, kan du f.eks. vælge bronzepakken. Den koster 5 kr. pr. lønseddel. Som virksomhed med tilknyttede freelancere, vil du desuden kunne nyde godt af muligheden for nemt og fleksibelt at håndtere rapportering af B-indkomst honorarer. Du kan læse mere om Gratisal via linket her.

Har du brug for andre integrationer?

Hos CapWorks er vi eksperter i integrationer til Deltek WorkBook.

Med proofingværktøjer, firmakortløsninger og meget mere kan du få endnu mere ud af din brug af WorkBook.

Igennem WorkBook kan du blandt andet også tilgå ConceptShare. ConceptShare er skabt til at dele kreativt indhold med kunder, der derefter kan kommentere og markere elementer, der skal ændres. Læs mere om ConceptShare her.

Du kan finde endnu flere integrationsmuligheder her.

Anbefalede artikler

Sådan gør du dit bureau til en effektiv projektmaskine (Klumme hos Dansk Markedsføring)

Hvordan optimerer et bureau projektstyringen, så der er mere plads i budgettet til det kreative arbejde? Det kommer Frants Moraitis fra Capworks med et bud på i denne klumme.

Kapacitetsplanlægning med WorkBook

Med kapacitetsplanlægning kan du forudse og optimere alle led i jeres projekter. Du får overblik over jeres aktuelle ressourcer, lydhørhed over for dine medarbejdere, glade kunder og undgår at blive overrasket, hvis deadlines skrider.

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook

Er du interesseret i, hvordan WorkBook kan strømline din virksomhed, så har vi i denne artikel samlet fem måder hvorpå, systemet kan gøre din virksomhed mere effektiv, smart og tidssvarende.                                

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: