ConceptShare – Online Proofing til Marketing & Creative teams

Simplificér jeres kreative projektledelse m. ConceptShare & WorkBook

Producér mere content, hurtigere og billigere!

Løbende kundefeedback på kreative indsatser ender ofte med at blive spredt udover flere forskellige kanaler og systemer. Noget feedback ligger i mailkorrespondancer, mens andet er at finde som kommentarer i jeres designsoftware. Dette kan skabe forvirring omkring designprocessen, og i sidste ende bidrage til et manglende overblik over selve projektet. Med ConceptShare har du mulighed for at simplificere og centralisere jeres dokumentations- og feedbackprocesser, og derigennem sikre gennemsigtighed for både jer og jeres kunder.

ConceptShare & WorkBook

Fra primo marts 2019 har du mulighed for at tilgå ConceptShare via WorkBook. Her kan I dele jeres kreative indhold med kunden, hvor denne har mulighed for at kommentere og ”highlighte” de elementer som ønskes ændret. Indhold såvel som korrespondance omkring dette vil automatisk blive gemt på det givne projekt i WorkBook. På denne måde har projektlederen altid en finger på pulsen omkring projektets kreative fremgang.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Din anvendelse af ConceptShare

I denne video fortæller vores CCO, Tejn Vanting Nielsen, hvordan I kan anvende ConceptShare til at optimere dialog- og feedbackprocessen med jeres kunder omkring det kreative arbejde.

Funktioner i ConceptShare

Z

Få feedback fra kunder og interne teams

Slip af med lange og forvirrende e-mailtråde med store vedhæftede filer. I systemet kan I invitere kunder eller kollegaer til at gennemgå indhold uden en bruger eller log ind. Disse kan tilføje markeringer og blive tilbagemeldinger samt blive underrettet om nye versioner.
Z

Sammenligninger af indhold som forenkler forandringshåndtering

Med ConceptShare har I mulighed for at lave side-om-side sammenligninger af to versioner af givent indhold, så kunden kan identificere og verificere ændringer – ned til en enkelt pixel.
Z

Simplificering og strømligning af den kreative produktion

Når mennesker, processer og værktøjer arbejder sammen, bliver arbejdet hurtigere færdigt. Med Conceptshare får du adgang til tilpassede integrationer, der gør dig i stand til at arbejde i dine yndlingsværktøjer.

Case (Hiebing)

Hiebing er et prisvindende marketing- og brandudviklingsbureau med hovedkontor i Madison, Wisconsin. 

Tidligere benyttede Hiebing sig af fysiske mapper, hvori deres kampagneaktikviteter lå. Når et udkast til en given kampagne skulle sendes til godkendelse i de andre afdelinger ville kampagnemappen gå på omgang, hvorefter denne ville blive sendt tilbage igen med rettelser.

Ovenstående proces er nu blevet fuldt ud optimeret og digitaliseret ved hjælp ConceptShare, og du kan læse mere om Hiebings overvejelser mm. via linket her.

Anbefalede artikler

Sådan strømliner du dit bureau med WorkBook

Er du interesseret i, hvordan WorkBook kan strømline din virksomhed, så har vi i denne artikel samlet fem måder hvorpå, WorkBook kan gøre din virksomhed mere effektiv, smart og tidssvarende.                                

Implementering af WorkBook m. Soundvenue

I denne artikel sætter vi fokus på de erfaringer Soundvenue har gjort sig, i deres anvendelse af ERP-systemet WorkBook. Erfaringerne vil spænde fra det første møde med systemet til implementering af dette.

Øg din virksomheds effektivitet og rentabilitet med WorkBook

Når arbejdsgange, initiativer og projekter strømlines, vil dine medarbejdere automatisk levere et bedre produkt. Et produkt der holder kunden glad og i sidste ende bidrager til tallet på bundlinjen. I indlægget præsenterer vi otte måder, hvorpå du kan øge din virksomheds rentabilitet ved brug af WorkBook.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: