CFO Services - Behov for rådgivning/assistance til jeres finansfunktion?

CFO Services

Når I har behov for rådgivning eller assistance til jeres finansfunktion

Rådgivning og ressourcer til optimering og
udvikling af jeres økonomifunktion

Hos CapWorks står vi klar til at hjælpe med alle de udfordringer, der er forbundet med udviklingen af jeres økonomifunktion – uanset om I er afklaret med, hvor jeres udfordring ligger, eller I har brug for at få den konkretiseret.

Vi er fast leverandør af CFO Services i form af professionel sparring, Interim Assistance, skræddersyede IT-løsninger og meget mere til danske virksomheder samt offentlige organisationer.

Med vores konsulenter i jeres virksomhed, får I kompetente ledere og specialister med stærke faglige såvel som personlige kompetencer.

Vores CFO Services anvendes ofte, når virksomheden har behov for en kortere- eller længerevarende sparring og assistance – f.eks. som partner under forandringsledelse, ved digitale omstillinger, skift til nye systemer og hver gang I mangler en medarbejder i organisationen.

cfo services

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

I denne video kan du høre vores CEO fortælle mere om, hvordan vores CFO Services kan hjælpe med at løfte din virksomhed.

Læs eksempler på hvilke ydelser vi tilbyder under videoen.

Rådgivning og sparring

Har du som CFO brug for rådgivning og sparring omkring din økonomifunktion?

Hos CapWorks hjælper vi dig som CFO’en med driftsoptimering og generel udvikling af økonomifunktionen. Vi yder rådgivning på et strategisk niveau og denne tager altid sit udgangspunkt i en høj faglighed og stor viden om økonomistyring.

Hvis din virksomhed fortsat skal være konkurrencedygtig, er det vigtigt, at du har et særligt øje på den digitale udvikling, ellers løber dine konkurrenter fra dig. Digitalisering af finans- og økonomifunktionen er en af CapWorks’ kernefunktioner, hvorfor du her er i trygge hænder, såfremt sådan en proces skal igangsættes.

Interim Assistance

Har du brug for en interim regnskabschef, controller eller specialist, der med kort varsel kan træde ind i organisationen og levere værdifulde resultater?

Vores Interim Assistance anvendes ofte, når virksomheder har behov for kortere eller længerevarende stillingsbesættelse – både på leder- og medarbejderniveau.

Hos CapWorks trækker vi på et unikt dansk netværk og kan med kort varsel stille ressourcer med den rette erfaing til rådighed for lige netop jeres økonomiafdeling.

Læs mere om Interim Assistance

Systemimplementering

Vi skaber forbindelsen mellem din virksomhed og de systemer, I ønsker at anvende.

CapWorks har udviklet integrationer mod en lang række systemer, og hvis du bruger eller har designet et system vi ikke lige kender til, kan vores dygtige udviklere hurtigt afsøge mulighederne for at lave en integration op at køre.

Uanset udfordringen, kan løsningen naturligvis tilpasses jeres arbejdsgange og behov.

Læs mere om vores systemintegrationer her

Specialtilpassede IT-løsninger

Hos CapWorks skræddersyr vi intelligente digitale løsninger til netop jeres systemudfordringer. Hvis det perfekte system til jeres virksomhed ikke findes – så bygger vi det til jer.

Vi tager hånd om hele forløbet – fra kravsafdækning, design og planlægning, over udførelse og test, til den endelige søsætning af jeres løsning. Det sker alt sammen med udgangspunkt i en grundig og løbende dialog, hvor jeres virkelighed som brugere konstant er i fokus.

Læs mere om vores specialtilpassede IT-løsninger her

 

Change Management

Ønsker I kvalificeret sparring omkring jeres virksomheds økonomifunktion, eller har I brug for en specialist, der eksempelvis kan optimere jeres anvendelse af Excel?

Uanset om der er tale om overordnede processer eller specifikke funktioner, kan CapWorks hjælpe med at identificere problemet og finde løsningen.

Med vores konsulenter i jeres virksomhed, får I kompetente specialister og ledere, med stærke faglige samt personlige kompetencer, der overholder deadlines og ikke spilder tiden.

Transfer Pricing

Virksomheder med aktiviteter i flere lande, skal kunne fremlægge retvisende dokumentation omkring transaktioner på tværs af afdelinger og landegrænser. Det kan være en tung opgave, og hvis jeres virksomhed ikke er i compliance med de lokale myndighedes krav, kan det blive en meget dyr affære.

CapWorks tilbyder løsninger, der automatiserer samling og sortering af dokumentationen, så jeres Transfer Pricing bliver strømlinet, nemmere at arbejde med og mere kontrolleret.

Læs mere om Transfer Pricing og løsningen her

Sidder du i en mindre virksomhed?

Sidder du i en mindre virksomhed, og hverken har behov for en CFO eller en Excel-specialist, men i stedet behov for konkret sparring og assistance omkring emner som eksempelvis årsregnskab og selvangivelse?

Så kan det være relevant at tage fat i en af vores kompetente bogholdere eller regnskabsmedarbejdere.

Vi hjælper ofte ejere af mindre virksomheder, med at få et overblik over deres økonomi og assistere med den daglige administrative drift. Dette gør vi til en fast lav timepris, og vi rykker ud med kort varsel, såfremt det findes nødvendigt. Med vores assitance kan du derfor fokusere på at udvikle og drive din forretning, mens du holder dine omkostninger nede.

Læs mere om muligheden for at leje en bogholder eller regnskabsmedarbejder her

 

Anbefalede artikler

Digitalisering af din økonomiafdeling

I indlægget deler vi vores refleksioner vedrørende den digitale transformations betydning for fremtidens økonomiafdeling.

Automation vinder stadig større indpas, interessen for Artificial Intelligence stiger og aldrig har flere drømt om en papirløs administration. Mange virksomheder gennemgår i disse år en omfattende digitalisering af økonomifunktionen.

Sådan outsourcer du din økonomifunktion

I indlægget belyser vi, hvorfor vi mener, at en integreret form for outsourcing skaber størst værdi for din virksomhed.

Foruden at få varetaget økonomifunktionens basisopgaver – svarende til 80 procent af arbejdet – vil du med en integreret outsourcingsproces få udarbejdet rapporter og analyser samt opleve en optimering af medarbejdere og produktion.

Har I styr på jeres Transfer Pricing dokumentation?

Hvad enten I har en simpel eller kompleks virksomhed, er det en stor opgave at fremlægge retvisende dokumentation omkring virksomhedens transaktioner på tværs af landegrænser.

For mellemstore og store virksomheder kan det derfor være ganske fordelagtigt at anvende et Transfer Pricing dokumentationsstyringsværktøj, da det vil give en markant bedre styring og samtidig sikre, at man nemt og hurtigt kan fremlægge retvisende dokumentation.

Hvorfor satse på digitalisering og automatisering?

Du er sikkert stødt på begreberne mange gange: ‘digitalisering’ og ‘automatisering’. Men hvad betyder disse ord? Og hvorfor er de vigtige for optimeringen af din økonomifunktion?

Digitalisering og automatisering handler ikke om at erstatte de funktioner, du allerede bruger, men derimod at forbedre dem, sådan at du sparer både tid, penge og unødvendigt besvær.

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: