Bilagscan (integrationer til WorkBook og e-conomic)

Bilagscan

Saml dine virksomhedsbilag ét sted med Bilagscan


Bilagscan: Opnå billigere og bedre bogføring af dine bilag

Slip for besværlige bilagindsamlinger, menneskelige tastefejl og tidskrævende indtastningsprocesser med Bilagscan. I Bilagscan kan du scanne dine bilag og slippe for traditionelle arbejdsgange og ressourcekrævende processer i din bogføring.

Med Bilagscans scanningsmotor kan du håndtere fysiske bilag 10 gange billigere end ved manuel indtastning. Din økonomiafdeling vil opleve billigere og bedre bogføring, din virksomhed vil få flere data at arbejde med og dine medarbejdere vil slippe for krøllede kvitteringer, der forsvinder. Der er med andre ord mange gevinster at hente med Bilagscan.

 

Integrationer til WorkBook og e-conomic

CapWorks har i samarbejde med Bilagscan bygget integrationerne til WorkBook og e-conomic.

Siden 2011 har CapWorks fokuseret på at servicere virksomheder som anvender WorkBook og e-conomic. Derfor lå det naturligt for os, at bygge disse integrationer. Integrationerne gør det muligt for dig, at aflæse alle typer af bilag i Bilagscan og automatisk bogføre disse til enten WorkBook eller e-conomic. Herved effektiviseres og minimeres dit bogholderi, så din virksomhed kan gøres mere profitabel. 

Hvis du vil vide mere om vores udbud af integrationer, så læs videre her.

Ring for et uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Sådan gør integration til Bilagscan din virksomhed mere profitabel

I denne video kan du høre Malte Flendt fra Bilagscan fortælle, hvordan vores integrationer til WorkBook og e-conomic, kan gøre din virksomhed mere profitabel.

Priser:
– Integration (Abonnement):

WorkBook: Kr. 250 pr. måned
e-conomic: Kr. 99 pr. måned

 – Variabel udgift (Pr. bilag):

Kr. 1,50
Kr. 2,80 m. verificering

Anbefalede artikler

Digitalisering af din økonomifunktion

Automation vinder stadig større indpas, interessen for Artificial Intelligence stiger og aldrig har flere drømt om en papirløs administration. Mange virksomheder gennemgår i disse år en omfattende digitalisering af økonomifunktionen.

I indlægget deler vi vores refleksioner vedrørende den digitale transformations betydning for fremtidens økonomiafdeling.

Øg din virksomheds effektivitet og rentabilitet med WorkBook

I dette blogindlæg præsenterer vi otte måder, hvorpå du kan omdanne din virksomhed til en velolieret rentabilitetsmaskine.

Ønsker ud at optimere effektiviteten og rentabiliteten, kan du med fordel anvende ERP-systemet WorkBook, der stiller samtlige af nedenstående løsningsinitiativer til rådighed.

Sådan outsourcer du din økonomifunktion

Der er mange gode grunde til at outsource funktioner i en virksomhed. Måske ønskes en mere økonomivenlig håndtering af funktionen, eller måske er det de tids- og ressourcemæssige faktorer, der spiller ind.

I dette indlæg giver vi dig vores bud på, hvordan du laver den optimale outsourcing af din økonomifunktion.

Kontakt os via nedenstående formular eller på +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: