Årsregnskab og Selvangivelse - CapWorks - kun 4000 kr.

Årsregnskab og selvangivelse

For kun 4.000 kroner

Assistance til årsregnskab og selvangivelse

Har du brug for assistance i forbindelse med din virksomheds årsregnskab og selvangivelse, står vores konsulenter naturligvis til rådighed.

Vores pris for udarbejdelse samt indberetning af årsregnskab og selvangivelse er DKK 4.000,00 såfremt alt i forvejen er bogført og afstemt.

Såfremt vi skal assistere med regnskab, og skal kunne garantere at vi kan nå det inden deadline, så skal vi gerne have materialet senest 3 uger før, såfremt du har afstemt dit regnskab. Download oversigten via link nedenfor. Så ved du hvilke oplysninger vi har brug for fra dig.

Er uheldet dog alligevel ude og skal udarbejdelse og indberetning gå lidt tjept, så kontakt os endelig. Så finder vi en løsning på dine udfordringer.

 

Ring for et høre nærmere

Vi er altid klar til en uforpligtende dialog omkring din virksomheds behov.

Revisionspligt

Vi assisterer både med udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse, men kan ikke tilbyde udarbejdelse af en revisionserklæring. Vi har dog faste samarbejdspartnere til erklæringsarbejde.

Ikke alle virksomheder har revisionspligt. Her kan du læse, om der er revisionspligt på din virksomhed.

Har din virksomhed revisionspligt, skal dit årsregnskab påtegnes af din revisor og derefter sendes til Erhvervsstyrelsen.

Basispakke årsregnskab

Såfremt vi skal assistere med afstemninger eller bogføring til regnskabet og skal kunne garantere at nå det inden deadline, så skal vi have dit regnskab senest 1 måned før deadline.

Kontakt os derfor gerne i god tid. Så garanterer vi, at alle deadlines holder.

Anbefalede artikler

Har I styr på jeres Transfer Pricing dokumentation?

Det er enormt vigtigt at kunne fremlægge retvisende Transfer Pricing dokumentation. Et specialdesignet Transfer Pricing dokumentationsværktøj sikrer en langt bedre kontrol over dokumentationer, hvilket har mange fordele og ingen ulemper.

I indlægget belyser vi, hvordan I kan simplificere jeres Transfer Pricing dokumentation.

3 kompetencer hos den gode økonomikonsulent

Foruden en økonomisk forståelse og erhvervserfaring skal den gode økonomikonsulent besidde både faglige og menneskelige kompetencer – det er de kompetencer, der vil optimere den gældende funktion.

I indlægget kigger vi på de tre kompetencer, der interesserer os mest, når vi rekrutterer nye konsulenter.

Hvordan skaber du den gode forandringsproces?

Det er enormt vigtigt at have en forandringsparat og konkurrencedygtig virksomhed. Har du ikke det, vil virksomheden ikke kunne følge udviklingen i markedet og du vil skabe utilfredse medarbejdere.

I indlægget præsenterer vi to forandringsstrategier og kommer med vores råd til en succesfuld forandringsproces.

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon +45 77 34 08 45

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: