Om CapWorks - CapWorks

Om CapWorks

Et konsulenthus inden for økonomi, løn og systemudvikling

Et stærkt alternativ til de store konsulenthuse

Vi har specialiseret os inden for:

  • Outsourcing af administrative processer som eksempelvis lønkørsel
  • Interim assistance
  • Administrative tekniske løsninger

 

Ansættelsesvækst
CapWorks er etableret i 2010 og beskæftiger i dag mere end 30 fastansatte og freelancere. Vi er vækstet med 10 ansatte det seneste år og forventer en fortsat høj ansættelsesvækst de kommende år.

Herudover har vi en række faste samarbejdspartnere og eksterne kompetencer, som vi trækker på, når løsningen af specialopgaver kræver yderligere ekspertise.

Konkurrencedygtige priser
Vi har bevidst valgt at have lave faste omkostninger, så vi kan sikre konkurrencedygtige priser på vores kompetencer. Det giver bedre mulighed for at opbygge længerevarende relationer til vores kunder.


Kundevariation
Vores kundeportefølje spænder over mindre virksomheder til C20 virksomheder. Over 75% af vores aktivitet kommer fra faste aftaler og softwarelicenser.


Gazelle-vindere
De seneste 4 år har vi haft en stejl vækstkurve og er derfor i år Gazelle-vindere. Det er en titel vi er meget stolte af, fordi det bla. viser, at vi er i øjenhøjde med vores kunders behov.

Ring for uforpligtende møde

Vi er altid klar til et uforpligtende møde eller telefonmøde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

I samråd med dig, finder vi let en ekspert til at tage hånd om fx årsregnskab, fakturering eller skat og moms.

Frants Moraitis: Livet er fuld af valg

CEO og partner

Efter 7 år i KPMG vandt nysgerrigheden over det faste job, og starten på en karriere som iværksætter og dermed en fortløbende række af valg tog fart.

Som kun 27-årig solgte jeg min første virksomhed, Exsis Network, til KPMG. Jeg har siden være involveret i en række start-up virksomheder, lige fra fotovoltaisk projektvirksomhed, indkøbsportal og software til den grafiske branche, kreditor workflow, lønsoftware, outsourcing og konsulentforretning. Det har givet mig en bred viden om markedskræfter, innovation, forretningsudvikling i vækstdrevne virksomheder og om at navigere i markedet.

I 2004-2009 var jeg partner i PwC’s CAS afdeling som løftede sig fra 14 ansatte til 225 på 4 år og derefter måtte skæres til, da krisen ramte i 2008/09. Min erhvervskarriere har givet mig mulighed for at fordybe mig i at skabe praktiske løsninger, som kan eksekveres ud fra de kompetencer og ressourcer der er til rådighed. I CapWorks har vi derfor valgt, at vores kompetencemiks skal afspejle filosofien om at gode ideer skal kunne eksekveres, og vi skal ikke alene rådgive herom.

Min hverdag er stadig fuld af valg – og bud på, hvordan organisationer og systemer kan optimeres til at afspejle de faktiske behov.

Daniel Đỗ Binau: Koden bag alt vi arbejder med

CTO og partner 

Der er altid en IT-løsning. Det er mit udgangspunkt og det jeg brænder for. Derfor har jeg været vidt omkring i mit liv ‘bag skærmen’: software-designer, udvikler, projektleder, databaseadministrator. Det har givet mig indsigt i, hvordan de forskellige lag hænger sammen, og ikke mindst, hvordan jeg kommunikerer med både udviklere og brugere.

Populært sagt taler jeg både dansk, engelsk, C# og SQL, og bruger tid på et dybdegående kendskab til brugerens virkelighed og behov, før jeg oversætter det til kodesprog.

I CapWorks IT-afdeling har jeg ansvar for et team, hvor alle arbejder hurtigt og effektivt, men aldrig går på kompromis med kvalitet eller grundighed.

Vores team

Som vi tidligere har nævnt, beskæftiger CapWorks i dag mere end 30 fastansatte og freelancere med alt fra speciale i Workbook og Excel til systemimplementering og UX design.

Via linket her, kan du læse nærmere om hver enkelt fastansat.

 

CapWorks ApS | Lyskær 3EF, Stuen | 2730 Herlev | +45 77 34 08 45 | yes@capworks.eu

www.capworks.dk |CapWorks Aps 2010-2018 | CVR nr 3325 5624|

 

Follow us: